Dream Theater

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Portnoy
    Portnoy's avatar
    Erkek
    bu konsere varmı gidecekler ? varsa msj atsında beraber falan gidelim

I Love This Game.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlexTrusk
    AlexTrusk's avatar
    Erkek
    tatile felan rastlarsa sırf konser için İstanbul"a gelebilirim... az da kalabalık felan gelip 1kaç 1she kapmak lazım aradan :) --> o John Myung"un 6 telli bassını alıp kaçmak en büyük hedeflerimden!! :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturne
    nocturne's avatar
    Erkek
    bencede cok super olur ya bende gidicem kesin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    konserin olmayacağına dair şüpheleriniz olmasın. Konser kesinlikle gerçekleşecek. Eğer Bombalama olayı olur da HELLOWEEN gibi vazgeçerlerse bilemem (ki biletim elimde HELLOWEEN"in ardın bakakaldım) ama konser gruptan biri ölmezse 14 Şubat"ta olacak. Herhalde Maslak Venue"da gerçekleşir konser. Henüz yeirni bilmiyorum. yakında bileti elime alınca size de söylerim :))

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu arada dip not: Bir Sinan Çetin filmi olan OKUL"un (!) müziğini kim yaptı dersiniz.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    merostica
    merostica's avatar
    Erkek
    arkadaşlar geçmiş olsun konser iptal oldu...

THIS TOO WILL PASS
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Portnoy
    Portnoy's avatar
    Erkek
    yok abi iptal olmadı sende be! sadece ertelendi haziranda falan gelmeyi düşünüyolarmıs. ama daha iyi olur hatta birazdan detaylı acıklamayı yazarım

I Love This Game.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    merostica
    merostica's avatar
    Erkek
    Dream Theater Konseri Ertelendi Tarih : 21 Ocak 2004
    14 şubat 2004 Dream Theater konseri grubun resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre daha sonraki bir zamana ertelenmiştir. Bu tarih haziran ayı için planlanıyor. Ayrıca şu an Haziran aylarında bir Avrupa turnesi "gözükmüyor" olması, bu turnenin şu aralar ayarlanmakta olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak, 14 şubat tarihi de herkese açıklanmadan çok önce kesinleşmişti. Kesin tarih belirlendiğinde sitemizden açıklama yapılacaktır.

Bir önceki Konser iptal söylentileri hakkında başlıklı haberimiz Jordan Rudess "in kişisel sitesinde yaptığı hatadan kaynakladığını söylemeleri üzerine yazılmıştır. Şu anda elinde bileti olanların, biletlerini saklamalarını tavsiye ediyoruz. Zira organizasyon şirketinin bilet almış olup da DT tarafından manevi zarara uğratılmış olan bizlere ufak da olsa bir jest yapmayı düşündüklerini söyleyebiliriz. Daha sonra yapılacak konserde bu biletler geçerli olacaktır.

Dream Theater Resmi Sitesinde Yapılan Açıklama için :

http://www.dreamtheater.net/tourdates.php#turkey adresini ziyaret edebilirsiniz.

Resmi Açıklama ise şöyle

Concert in Turkey to be rescheduled

Due to circumstances occurring after the booking of the show in Istanbul, Turkey, Dream Theater will not be able to perform as scheduled on February 14, 2004. Every effort is now being made to reschedule the show some time in June of 2004. We hope to have a new date secured very shortly. Ticket holders should hold onto their tickets, as these will be valid for the new show.

Türkçesi :

Türkiye konseri ileri bir tarihe ertelendi

Konserin organize edilmesinden sonra gerçekleşen olaylardan ötürü,Dream Theater 14 Şubat 2004 tarihinde planlandığı gibi İstanbul"da sahne alamayacak.Konseri Haziran ayı civarında bir tarihe ertelemek için her türlü efor sarfedilmekte.Çok yakın bir zamanda yeni tarihin kesinleşmesini umuyoruz.Bilet sahipleri biletlerini saklamalılar,yeni konserde bu biletleri geçerli olacaktır.

http:://www.dt-home.com sitesinden alıntıdır...
    ---------------------------------------
    iptal olmadı ertelendi ama tarih belli değil içimden bi ses dt nin türkiyeye gelmiyceğini söylüyor umarım gelirlerde bende bu lafımı yerim...

THIS TOO WILL PASS
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Portnoy
    Portnoy's avatar
    Erkek
    ehueueh abi aynısı şimdi ben pastelicektim :)))
    " koysam olurmu :)))

I Love This Game.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Deadnightwarrior
    Deadnightwarrior's avatar
    Erkek
    ollley be
Toplam Hit: 7902 Toplam Mesaj: 36