folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Dreamspark Premium U Olan Varmı?

Dreamspark Premium U Olan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhaba

gayet testisli bi okuldayım ama dreamsparkım premium değil :( bizim okulun anlaşmasımı yokmuş neymiş

premiumda 170 tane yazılımı bedavaya sunuyomuş ms.

premiumu olan varsa 1 günlüğüne verebilirmi ? harbiden bakıp çıkıcam, çok merak ettim içimde ukte kaldı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Universiteli-Olupta-Kacak-Microsoft-Urunlerini-Kullananlara-Butun-Microsoft-Urunleri-Ucretsiz-165549/

bak bakalım, belki işine yarar.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

aynen bizim okulda premium değil amk

parayı almasını biliolar hizmet 0...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hangi testisli üniversite bu hocam?

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hocam bizim üni premium sözde ama ben de çoğu şeye erişemiyorum.

üniversitelerin bilgisayar müh. bölümlerine falan var ekstra şeyler. gidip o fakülteden kod falan alıyosun, öyle açılıyor esas olay.

uğraşmak lazım, belki sizin üniversitede de bu olay vardır.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

boğaziçindeyim.

bilg mühendisliği klübüne mail attım bende o bölümdeyim ama belki kayıt mayıt gerekiyo onlar bişeyler yapıyodur belki, okula uğradığım da yok gerçi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu yöntemi birkere paylaştım sonra sildim lazım olurda kullanamam diye ama işiniz görülsün yeterki.

1- flickr veya başka bir resim arama sitesine girin ISIC yazın çıkan orjinal kimlik bilgileriyle kaydolun

2- activation kısmında I have an ISIC Card seçin ve bulduğunu ISIC numarasını buraya girin 

tamamdır.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Mezun olmama rağmen şimdi kayıt oldum ve başarıyla premium üye oldum sanırım. Sakin Bir kurcalayayım bakalım neler varmış...

edit: ibneler bilerek mi yapıyor anlamadım. koca site bir tek bilgisayar mühendislerine mi açık yani. oha amk.

1049 tarafından 20/Nis/13 02:17 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı

boğaziçindeyim.

bilg mühendisliği klübüne mail attım bende o bölümdeyim ama belki kayıt mayıt gerekiyo onlar bişeyler yapıyodur belki, okula uğradığım da yok gerçi.

geçen seneye kadar premium birçok üniversitede vardı ama bu sene windows 8 falan gelince premium'u vermedi ya da aldırmadı microsoft galiba. windows 8 dreamspark premium'dan indirilebiliyor çünkü ben de denemiştim yapamayınca bilgi işleme sormuştum anlaşma bitti falan demişti.

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Sakarya üniversitesindeyim üyeliğim var bir çok yazılımı kullanıyorum tertemiz :D Lisanssız sadece adobe ürünleri var bilgisayarımda ona da çözüm bulucam ama yakında :D Şu işleri bir rayına koyayımda alıcam lisansı ps ve ae için.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam bizim üniversite (kocaeli üniversitesi) premium üye, baktım şimdi windows 8 den tut neredeyse microsoftun bütün ürünleri var gibi. 171 tane ürün var gözüküyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2349 Toplam Mesaj: 15