Dreamspark Premium U Olan Varmı?
-
merhaba
gayet testisli bi okuldayım ama dreamsparkım premium değil :( bizim okulun anlaşmasımı yokmuş neymiş
premiumda 170 tane yazılımı bedavaya sunuyomuş ms.
premiumu olan varsa 1 günlüğüne verebilirmi ? harbiden bakıp çıkıcam, çok merak ettim içimde ukte kaldı
-
bak bakalım, belki işine yarar.
-
aynen bizim okulda premium değil amk
parayı almasını biliolar hizmet 0... -
hangi testisli üniversite bu hocam?
-
hocam bizim üni premium sözde ama ben de çoğu şeye erişemiyorum.
üniversitelerin bilgisayar müh. bölümlerine falan var ekstra şeyler. gidip o fakülteden kod falan alıyosun, öyle açılıyor esas olay.
uğraşmak lazım, belki sizin üniversitede de bu olay vardır.
-
Buremba bunu yazdı
boğaziçindeyim.
bilg mühendisliği klübüne mail attım bende o bölümdeyim ama belki kayıt mayıt gerekiyo onlar bişeyler yapıyodur belki, okula uğradığım da yok gerçi.
-
Arkadaşlar bu yöntemi birkere paylaştım sonra sildim lazım olurda kullanamam diye ama işiniz görülsün yeterki.
1- flickr veya başka bir resim arama sitesine girin ISIC yazın çıkan orjinal kimlik bilgileriyle kaydolun
2- activation kısmında I have an ISIC Card seçin ve bulduğunu ISIC numarasını buraya girin
tamamdır.
-
Mezun olmama rağmen şimdi kayıt oldum ve başarıyla premium üye oldum sanırım.
Bir kurcalayayım bakalım neler varmış...edit: ibneler bilerek mi yapıyor anlamadım. koca site bir tek bilgisayar mühendislerine mi açık yani. oha amk.
1049 tarafından 20/Nis/13 02:17 tarihinde düzenlenmiştir -
freudSusHaksizsin bunu yazdıBuremba bunu yazdı
boğaziçindeyim.
bilg mühendisliği klübüne mail attım bende o bölümdeyim ama belki kayıt mayıt gerekiyo onlar bişeyler yapıyodur belki, okula uğradığım da yok gerçi.
geçen seneye kadar premium birçok üniversitede vardı ama bu sene windows 8 falan gelince premium'u vermedi ya da aldırmadı microsoft galiba. windows 8 dreamspark premium'dan indirilebiliyor çünkü ben de denemiştim yapamayınca bilgi işleme sormuştum anlaşma bitti falan demişti.
-
Sakarya üniversitesindeyim üyeliğim var bir çok yazılımı kullanıyorum tertemiz :D Lisanssız sadece adobe ürünleri var bilgisayarımda ona da çözüm bulucam ama yakında :D Şu işleri bir rayına koyayımda alıcam lisansı ps ve ae için.
-
Hocam bizim üniversite (kocaeli üniversitesi) premium üye, baktım şimdi windows 8 den tut neredeyse microsoftun bütün ürünleri var gibi. 171 tane ürün var gözüküyor.