folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Dreamspark Premium U Olan Varmı?

Dreamspark Premium U Olan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Lan senelerdir accountum var premiumu olduğunu yeni öğrendim :|

Benim normal dreamspark üyeliğim var, üniversitede premium bu şekilde login olduğumuzda olmuyormuş.

Üniversiteden hesap acılması gerekiyor sanırım.

renegadealien tarafından 20/Nis/13 08:28 tarihinde düzenlenmiştir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı

Arkadaşlar bu yöntemi birkere paylaştım sonra sildim lazım olurda kullanamam diye ama işiniz görülsün yeterki.

1- flickr veya başka bir resim arama sitesine girin ISIC yazın çıkan orjinal kimlik bilgileriyle kaydolun

2- activation kısmında I have an ISIC Card seçin ve bulduğunu ISIC numarasını buraya girin 

tamamdır.

adamın son dört harfisin ya :D oldu hevesimi aldıktan sonra hesabımı isteyene verebilirim

edit: premium olmadı yine, neyse buda bi hevesti. amına koyim adah

http://adahlise.files.wordpress.com/2012/05/img00546-20120502-1117.jpg

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı

Arkadaşlar bu yöntemi birkere paylaştım sonra sildim lazım olurda kullanamam diye ama işiniz görülsün yeterki.

1- flickr veya başka bir resim arama sitesine girin ISIC yazın çıkan orjinal kimlik bilgileriyle kaydolun

2- activation kısmında I have an ISIC Card seçin ve bulduğunu ISIC numarasını buraya girin 

tamamdır.

adamın son dört harfisin ya :D oldu hevesimi aldıktan sonra hesabımı isteyene verebilirim

Hocam bende de isic var ama premium işi öyle olmuyor.

Premium için üninin ilgili bölümündeki sorumlu kişinin sana hesap açması gerekir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı

tamamdır.

Hocam bende de isic var ama premium işi öyle olmuyor.

Premium için üninin ilgili bölümündeki sorumlu kişinin sana hesap açması gerekir.

Evet premiumu ben yeni gördüm windows server ve sql, visual studio falan onları indirebiliyorsun ama windows 8miş falan onlar yok.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
Toplam Hit: 2344 Toplam Mesaj: 15