Dreamspark Üyeleri Azure Ücretsiz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Bana gelen maili direk paylaşıyorum.

Merhaba Microsoft DreamSparköğrencisi,  
      Heyecanlı haberlerimiz var: DreamSpark öğrenci program kataloğuna büyüttük. Geliştirici öğrenciler DreamSpark‘a üye olan geliştirici öğrenciler bu yeni araç ve hizmetlere ücretsiz olarak hemen ulaşabilirler. 

•   DreamSpark öğrencileri Microsoft Azure’u, kredi kartı gerektirmeden, ve hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirler. Bu teklifimiz, MySQL, Web Apps ve benzeri bulut hizmetlerini kapsadığından, online projelerinizi hemen kodlamaya başlayabilirsiniz. 

Unutmayın: DreamSpark.com’da öğrenci olarak kayıtlı değilseniz, Azure teklifini kullanmaya başlamadan önce bu işlemi gerçekleştirmelisiniz

•   Visual Studio 2015 Community, Microsoft’un öğrenciler için piyasaya sürdüğü en yeni kodlama aracı . Bu yeni sürüm ile, tüm Android emulatörleri de dahil olmak üzere Windows 10, Android ve iOS uygulamaları yaratabilirsiniz

Bu yeni fırsatları seveceğinizi umuyoruz. Microsoft DreamSpark okul dersleriniz desteklemek ve sizi gelecek kariyerinize hazırlamak üzere ücretsiz yazılım ve kaynaklar sağlamaya devam edecek.

EDİT: Kontrol ediyorum MYSQL dışında bir servislerini kullanamadım :S

DuPi tarafından 27/Ağu/15 14:38 tarihinde düzenlenmiştir

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bi kac aydir var hocam ama dogru durust bir sey yok, bir wcf yazip koyacaktim desteklemiyor, mysql den baska destek yok, cloud destegi yok... hic yapmasalar daha iyiydi.. kufur eder gibi yapmislar o kadar kisitlar var ki..

o yuzden amazon aws ye gectim.. free hesap ile cok sey olusturabiliyorsun.. bir tane windows vps olusturdum, iis kurdum, wcf i ve web sitesini orada host edecegim, db olarak da mysql kuracagim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

amazon aws de ne özellikler var? hocam

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

listesi burda hocam

https://aws.amazon.com/free/

show all products diyerek hepsini gorebilirsin

edit: olusturdugum vps in dis ip si var hocam, remote ile baglaniyorum... daha once yellow circle mi ne vardi oradan denedim dis ip  vermediler, satiyorlarmis :) ama amazon veriyor.. macden remote ile baglaniyorum baya da guzel 

unbalanced tarafından 27/Ağu/15 14:48 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Şu amazon servislerinden mssql + asp.net olanı hangisi

bir de ücretlendirme, panel vs.. kullanımı nasıldır. Aydınlatabilecek olan var mı?

Not: Ejnebice fazla yok, o yüzden fazla bişe anlamıyom.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

https://aws.amazon.com/ec2/

bu hocam.. uye olduktan sonra onune window-linux secenekleri gelecek, hepsini secemiyorsun ama uygun paketler var ucretsiz.. Ben windows server 2012 aldim ..

icine kendin istedigin uygulamayi yukleyebilirsin.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende ec2' nun ücretsiz versiyonunu kurmuştum da 10 dolar kesmisti, sebebini bilmiyorum.

Öte yandan free makinası pek iyi değil ama iş görür, bir de adamlar sunucu çalıştığı saat kadar ücret istiyorlar.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Bende ec2' nun ücretsiz versiyonunu kurmuştum da 10 dolar kesmisti, sebebini bilmiyorum.

Öte yandan free makinası pek iyi değil ama iş görür, bir de adamlar sunucu çalıştığı saat kadar ücret istiyorlar.

Hem ücretsiz hem de çalışma süresi kadar para alıyor olmasını anlamadım.

Bir de sanki ilk olarak kart bilgisi girmek gerekiyordu. Oradan para çekiyor mu?

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ontedi bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

Hem ücretsiz hem de çalışma süresi kadar para alıyor olmasını anlamadım.

Bir de sanki ilk olarak kart bilgisi girmek gerekiyordu. Oradan para çekiyor mu?

Ücretsiz versiyonunda para almıyor ama kart bilgilerini istiyor. Kartı doğrulamak için de 1 dolar çekiyordu sanırım.

Ücretsiz versiyonda verdiği özellikler pek iyi değil, ücretli versiyona geçmek istersen de saatlik çalışıyor.

Ben ücretsiz versiyonda iken, 3. ayında mı ne 10 dolar çekildi diye mail geldi ama ben baya bi kurcalamıştım, ondan olabilir.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ne amazon ne azure sevemedim çok komplike ve yavaş şeyler

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

ne amazon ne azure sevemedim çok komplike ve yavaş şeyler

+1 le birlikte satın alması bile bu kadar karmaşıkken içi nasıldır tahmin bile edemiyorum :)

Titanyumun gücü adına!!!