Driver Aramaya Son
-
meco bunu yazdı:
-----------------------------
the_behulder bunu yazdı:
bunu sana kim gösterdi ya:)
cok az kişi bilir o siteyi bu zamana kadar bulamadıgım driver yok usb seyleri saymıorum teknik servis elemanlarının en cok ihtiyac duydugu sitedir az kişi bilir. pardon bilirdi :) neyse güzel paylasım yakalamıssın :)
baya üzülmüssün ortaya cıkmasına :)
-----------------------------demek ki bencil olmayan insanlarda var :D ve bencil olanlarıda......
-
çizik
-
çiz
-
kıyak site. eğer sitede sorgu limiti yoksa ip bazlı.çok yakında buna bot yazarlar. driverburda.com diye site açarlar :D o değilde bu sitenin db wareze düşermi :p
-
çizik atim bir teknik servisci olarak işime yarar
-
İrem senden böyle bir şey beklemiyordum beni çok çok şaşırttın.
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
kıyak site. eğer sitede sorgu limiti yoksa ip bazlı.çok yakında buna bot yazarlar. driverburda.com diye site açarlar :D o değilde bu sitenin db wareze düşermi :p
-----------------------------Sanmam hocam yıllardır var bu site.Yeni değil.Bot yazılacak olsa yazarlardı çoktan...
Ayrıca ben tahribatın hemen hepsi bilir diye düşünüyordum bu siteyi...
-
opusdei bunu yazdı:
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------Sanmam hocam yıllardır var bu site.Yeni değil.Bot yazılacak olsa yazarlardı çoktan...
-----------------------------İşte cigicigi'den gelme adamlar nasıl da belli ediyor kendini hemen :P
-
By_Mihni bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------İşte cigicigi'den gelme adamlar nasıl da belli ediyor kendini hemen :P
siteyi ilk kez duydum. bot yapılmamış olmasına şaşırdım da,sen cigicigi derken, ordan gelme adamlar derken? ne ayaksın bilader. benimi kastettin. net konuş amk.
-
carrtt :)