Driver Aramaya Son
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------
By_Mihni bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
B0LDPiL0T bunu yazdı:
kıyak site. eğer sitede sorgu limiti yoksa ip bazlı.çok yakında buna bot yazarlar. driverburda.com diye site açarlar :D o değilde bu sitenin db wareze düşermi :p
-----------------------------Sanmam hocam yıllardır var bu site.Yeni değil.Bot yazılacak olsa yazarlardı çoktan...
Ayrıca ben tahribatın hemen hepsi bilir diye düşünüyordum bu siteyi...
-----------------------------İşte cigicigi'den gelme adamlar nasıl da belli ediyor kendini hemen :P
siteyi ilk kez duydum. bot yapılmamış olmasına şaşırdım da,sen cigicigi derken, ordan gelme adamlar derken? ne ayaksın bilader. benimi kastettin. net konuş amk.
-----------------------------Yok hocam seni değil beni kastetti.
cigicigi.gen.tr diye bir site var.Oranın en eski üyelerinden biriyim de =)) mihni ile oradan tanışıyoruz zaten.O bana dedi =))
-
tahref156 bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
DriverPack Solution 10 dan başkası yalan :P
-----------------------------hocam link verdin ve onun arkasına sığınıp övüyorsun acaba ne işe yarar anlatırmısın bir başlık altında iki konu işleriz ne güzel :D detaya girersen çok makbul-u güzel olur.
-----------------------------hocam burada 4 GB civarında dvd versiyonu var driverleri otomatik bulup yüklüyor %95 ini yüklüyor bulamadığınıda bu siteye yönlendiriyor yani her driveri indirmekle uğraşmayım dersen bu dvd versiyonu indir salla bir dvd ye bulamazsada siteden indir mantığı:D
-
Çivi ve kekiç :))
-
Gereksiz bir site sürücü tarihleri çok eski ayrıca google varken gerek yok
-
Bulamadıgı 2 Driver Var Ve Sadece 2 Aygıt Denedim Sonrasını Denemiyorum Bile
-
çizdim.
-
zuparr
-
çizik, ayriyetten eyvallah :)
-
Bulamadığım bi kaç driver vardı.Biara denerim.
-