folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Drum Ve Toner Satışı (Güvenilir)

Drum Ve Toner Satışı (Güvenilir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    acemi-webci bunu yazdı

BİZDE UCUZ ÜRÜN YOK KALİTELİ ÜRÜN VAR !
    :D döver gibi

:D onu bi değiştirtemedim ya.. dayımın sloganı :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

hocam epson mx14 sitede yok sanırsamda. muadil toneri varsa fiyatı pm alabilir miyim?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

LEXMARK E260 CHİPİ KAÇ LİRA

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

Bana gelmedi kardeş pm

17 usd+kdv hocam 35 TL. muadiller yüksek kalitededir hocam piyasadaki diğer tonerler 1 gidiyorsa bizdekiler 2 gidiyor bunun garantisini veriyoruz..

Tmm hocam fiyat iyi

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    flickR bunu yazdı

hocam epson mx14 sitede yok sanırsamda. muadil toneri varsa fiyatı pm alabilir miyim?

ellerinde bulunmuyomuş hocam ne yazık ki..

DJ_Alper bunu yazdı

LEXMARK E260 CHİPİ KAÇ LİRA

pm atıldı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

hacım bende samsung ml 2165 yazıcı var. senin sitede buna göre toner bulamadım. en yakın bu var http://www.tonerborsasi.com/?newUrun=1&Id=990044&CatId=bs585729&Fstate=&/SAMSUNG-%C3%87%C4%B0PL%C4%B0--MLT-1660/SCX3200- bu mu hacım, doğrumu bakmışım?

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

olayın mantıgı bos tonel toplanır 2 liraya alınır dolum yapılır satılır :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

web sitesinin düzenlenip daha kurumsal şekle bürünmesi gerek bu sayede dışardan siteye girenlerde ürün alır hacım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

web sitesinin düzenlenip daha kurumsal şekle bürünmesi gerek bu sayede dışardan siteye girenlerde ürün alır hacım.

hocam adamların ftp sistemi yok ki, koymuşlar 3-4 tane sabit tema, windowsun default yazı stillerinden de birkaç tane.. sağa sola resim ekliyorum mesela sitenin yanları genişliyor ama üst taraf sabit kalıyor, bu sefer resimleri küçültüyorum resmin içindeki yazılar okunaklı olmuyor..

bu halde ne yapılabilir hocam bu siteye bir akıl ver rica ediyorum :) (ftp yok, yeni tema eklenmiyor, şu an sitede olan ticari kurumsal sistem dışında başka kurumsal sistem yok, eklenemiyor) özellikleri bunlar

@HeyQirs tonerler full ithal kutusunda jelatininde faturalı hocam. %100 sıfır ürün. toplama veya sonradan dolum değil.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hocam adamların ftp sistemi yok ki, koymuşlar 3-4 tane sabit tema, windowsun default yazı stillerinden de birkaç tane.. sağa sola resim ekliyorum mesela sitenin yanları genişliyor ama üst taraf sabit kalıyor, bu sefer resimleri küçültüyorum resmin içindeki yazılar okunaklı olmuyor..

bu halde ne yapılabilir hocam bu siteye bir akıl ver rica ediyorum :) (ftp yok, yeni tema eklenmiyor, şu an sitede olan ticari kurumsal sistem dışında başka kurumsal sistem yok, eklenemiyor) özellikleri bunlar

@HeyQirs tonerler full ithal kutusunda jelatininde faturalı hocam. %100 sıfır ürün. toplama veya sonradan dolum değil.

alan adı al bı tane hostunu ben verırım presta yada opencart bsy kurarız yardımcıda olurum elımden geldıgınce

not: urunler sıfır ıse fıyat cok ıyı bız bu fıyata hurda tonerlerı alıp doldurup satıyorduk drumlarda sıkıntı bıle oluyordu :D

HeyQirs tarafından 23/Ara/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 2459 Toplam Mesaj: 29