Drum Ve Toner Satışı (Güvenilir)
-
HeyQirs bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
web sitesinin düzenlenip daha kurumsal şekle bürünmesi gerek bu sayede dışardan siteye girenlerde ürün alır hacım.
hocam adamların ftp sistemi yok ki, koymuşlar 3-4 tane sabit tema, windowsun default yazı stillerinden de birkaç tane.. sağa sola resim ekliyorum mesela sitenin yanları genişliyor ama üst taraf sabit kalıyor, bu sefer resimleri küçültüyorum resmin içindeki yazılar okunaklı olmuyor..
bu halde ne yapılabilir hocam bu siteye bir akıl ver rica ediyorum :) (ftp yok, yeni tema eklenmiyor, şu an sitede olan ticari kurumsal sistem dışında başka kurumsal sistem yok, eklenemiyor) özellikleri bunlar
@
HeyQirs tonerler full ithal kutusunda jelatininde faturalı hocam. %100 sıfır ürün. toplama veya sonradan dolum değil. alan adı al bı tane hostunu ben verırım presta yada opencart bsy kurarız yardımcıda olurum elımden geldıgınce
not: urunler sıfır ıse fıyat cok ıyı bız bu fıyata hurda tonerlerı alıp doldurup satıyorduk drumlarda sıkıntı bıle oluyordu :D
bu alan adını taşıyamazmıyız ?
ürünler sıfır + ithal hocam diyorum ya düzgün bi site olsa millet akın edicek. sitenin bu halini gören kaçıyo :D
ek: bu yine iyi hali hocam ilk hali full kahverengi odun temali birşeydi :D elimden bu kadarı geldi
DadasAdam tarafından 23/Ara/13 21:21 tarihinde düzenlenmiştir -
alan adını yonlendır
lin27.isimtescil.net
lin28.isimtescil.net
sonra kuralım opencart bırsey sende ayarlarsın zaten sıkntısız
-
HeyQirs bunu yazdı
alan adını yonlendır
lin27.isimtescil.net
lin28.isimtescil.net
sonra kuralım opencart bırsey sende ayarlarsın zaten sıkntısız
en yakın zamanda dnsleri değiştirip senden yardım isteyeceğim hocam, çok teşekkür ederim ilgin için.
güncel. toptan toner veya drum alan veya alım-satım yapan varsa kaçırmasın bu fiyatları
-
samsung M267x
bunun chip çıktı mı
varsa fiyat ne kadar?
-
oki bunu yazdı
samsung M267x
bunun chip çıktı mı
varsa fiyat ne kadar?
maalesef hocam, onu biraz zor bulursun.. hatta bulunuyo mu onu da bilmiyorum hiç denk gelmedim..
-
hp yazicilarin teknik destek hattinda (4440307) calisiyorum. dayin durustse ve orjinal satiyorsa drum musterilerini yonlendiririm.
-
Triumph bunu yazdı
hp yazicilarin teknik destek hattinda (4440307) calisiyorum. dayin durustse ve orjinal satiyorsa drum musterilerini yonlendiririm.
pm attım
-
yılbaşına özel indirim uygulandı arkadaşlar. tbt indirimimiz zaten var. özellikle toptan alacaklar varsa kaçırmasın.