Dtp Baskan Adayları H4x0r3d...
-
muhahaha:D
-
domain reg by leymir
-
teomanyak bunu yazdı:
-----------------------------
domain reg by leymir
-----------------------------Nerden anladın ulu üstad.Whois cektin mi acaba hiç :|
Registrant:
Ortak Aday
Akin Birdal -(90449) Istanbul
,80800
TR
Tel. +212.1111111
Fax. +212.1111111
Creation Date: 08-Sep-2008 <<<<Expiration Date: 08-Sep-2009
Domain servers in listed order:
ns4.aktasweb.com
ns3.aktasweb.com -
teomanyak bunu yazdı:
domain reg by leymir
-----------------------------Kanıtlar mısın hocam ? :)))
Domain regleyip TBT'ye konu açarak kendimi rezil duruma düşürmeyeceğimi hiç hesaba katmadın sanırım,neyse burda ne kadar yazsam sen gene anlamayacaksın...
-
teomanyak bunu yazdı:
domain reg by leymir
-----------------------------puahah
herkes ayrı bir usta olmuş :)
bi ara spy-cx5 microsoft tr i hacklediğinde com.tr li adrese sen almışsın demiştiler ulan ne adamlar var yaf :W
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------teomanyak bunu yazdı:
domain reg by leymir
-----------------------------puahah
herkes ayrı bir usta olmuş :)
bi ara spy-cx5 microsoft tr i hacklediğinde com.tr li adrese sen almışsın demiştiler ulan ne adamlar var yaf :W
-----------------------------Zamane gençleri :E
-
heil tahribat
-
valla müzik hoşuma gitti indirdim :D
http://www.elnino.gen.tr/depo/ELNINO&JETAYDIN-KALBINI-KIRARIM.mp3 isteyen burdan indirebilir. -
bu arada zamanında domain regleyip tbt ye koyonların hallerini gördük.. hatırlıyorum bazı kişiler akp adına domain alıp sonra ben heykırladım diyip oturup kalkan (nereye oturduğunu anlarsın) hoplayıp zıplayan kişiler hatırlayırum.. bende whois yaptım ama sakıncalı bir durum gözükmüyor. bence bazı kişilere bilip bilmeden konuşmamalarını isterim. ben tebrik ediyorum.
-
bu saldırıları haberlerde görmek isteriz.
ha dedim bir an keşke ermeni piclerinin sitelerinden heklenen olur bu aralar diye ama umudum yarım kaldı..
la şu ibnelerin sitelerini hekleyin haberler duysun diyeceğimde bu ara millet zorda sanırım.