Dtp Baskan Adayları H4x0r3d...
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------www.yeah.li ye el uzatacak adamın kolunu keserim...
ne alaka bilmiyorum ama...
-----------------------------fitipi ne binecem senin :W herneyse
H4x0r3d. falan nedir amk ? hangi dilde bu ? kürtçe ? lazca ? yunanca ? ermenice? madem böyle bir şey yapıyorusunuz adam gibi şeyler yazın :| en azından hacked yazın ona bile razıyım :|
-----------------------------tamam abi kızma... fantezi olsun diye yazmıstım
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------www.yeah.li ye el uzatacak adamın kolunu keserim...
ne alaka bilmiyorum ama...
-----------------------------fitipi ne binecem senin :W herneyse
H4x0r3d. falan nedir amk ? hangi dilde bu ? kürtçe ? lazca ? yunanca ? ermenice? madem böyle bir şey yapıyorusunuz adam gibi şeyler yazın :| en azından hacked yazın ona bile razıyım :|
-----------------------------tamam abi kızma... fantezi olsun diye yazmıstım
-----------------------------merak ettim amk cidden neyce bu :| kaç gündür aynı şeyle karşılaşıyorum :| neyce bu?
-
bi yerde görmüştüm...
-
süpersiniz harbiden..bu ibnelere faşistlik caiz ha..
-
googlenin bile öyle dili var la
http://www.google.com/intl/xx-hacker/
-
by_sevimli bunu yazdı:
-----------------------------bir insan olalim ltffnn
-----------------------------ben bu adama 1 ay önce bölücü demiştim kimse dinlememişti :W
Concepte de demiştim 2 hafta sonra banlandı
şimdi razorback de aynı bok diyorum 2 hafta sonra da o çıkar nah buraya yazıyorum
-
Diyarbakır'da yapılan 23 Nisan kutlamalarında DTP'li Belediye Başkanları katılmayınca kriz yaşandı. 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Rasim Arslan, Diyarbakır'da 23 Nisan kutlamaları sırasında törene katılmayan DTP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in adının yazıldığı isimliği ayağı ile ittirdi. Daha sonra emir subayına kaldırttı.
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
Diyarbakır'da yapılan 23 Nisan kutlamalarında DTP'li Belediye Başkanları katılmayınca kriz yaşandı. 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Rasim Arslan, Diyarbakır'da 23 Nisan kutlamaları sırasında törene katılmayan DTP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in adının yazıldığı isimliği ayağı ile ittirdi. Daha sonra emir subayına kaldırttı.
-----------------------------Sıra o orospu cocuguna da gelecek...