Dtp Sitesine Saldırı Teklifi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Tbt felsefesine ne kadar uzak topikler bunlar...

yaaa gördükçe üzülüyorum walla :/ hiç mi haberiniz yok tbt kurallarından ¿?

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Şu işi bir bilsem dtp den gireceğim EMOTURKEY den çıkacağım.Nasıl öğreneceğiz ya bi bildiğim admin.php bi de MH5 mi ne öle birşey vardı :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    başlık ne öyle cıkma teklif eder gibi olmuş :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

RedMILITAN bunu yazdı:
    kendince güzel birsey yapacagim derken gülünc duruma düsme tehlikesi seziyorum :)
    arkadasim ddosla,mail flood la bizim tarzimiza uyan hack yapildigini gördünmü?
    orda burda lamer der gülerler.

Hackleyebilen varsa hacklesin o zaman. Boş boş beklemekden daha iyidir bence.

Elimizden geldiği kadar mücadele etmeliyiz 

hocam kendini komik duruma düşürüyosun :) bi kez hackledik işte dtp'yi allah'ın her günü dtp mi hacklenir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

alp bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

RedMILITAN bunu yazdı:
    kendince güzel birsey yapacagim derken gülünc duruma düsme tehlikesi seziyorum :)
    arkadasim ddosla,mail flood la bizim tarzimiza uyan hack yapildigini gördünmü?
    orda burda lamer der gülerler.

Hackleyebilen varsa hacklesin o zaman. Boş boş beklemekden daha iyidir bence.

Elimizden geldiği kadar mücadele etmeliyiz 

hocam kendini komik duruma düşürüyosun :) bi kez hackledik işte dtp'yi allah'ın her günü dtp mi hacklenir..

2 kere hacklendi sende bilmiyorsun.Spy-cx5 orayı 2 kere hackledi.Hatta jawnaxda supervisiorken ben vermiştim müjdeyi jawnaxa :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

eee?? sorun ne o zaman.. hadi akp için akp'nin sitesini hackleyelim, pkk için pkk'nın sitesini hackleyelim..

Hani bassan indexi eyvallah da yok ddos yok bilmem ne, hoş değil, reklam kokan hareketler bunlar..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:

eee?? sorun ne o zaman.. hadi akp için akp'nin sitesini hackleyelim, pkk için pkk'nın sitesini hackleyelim..

Hani bassan indexi eyvallah da yok ddos yok bilmem ne, hoş değil, reklam kokan hareketler bunlar..

Neyin reklamını yapacam hacı sen ne geveliyorsun ya.

Hackleyebilsem zaten burda bu konuyu acmam. 

Hem ben hackleyemeyebiliyorsam bile en azından bir iş yapıyorum pkk nın www.pkk-info.com sitesini ben kapattırdım bugün.

Pkk yazınca googlede ilk sırada cıkıyor.

Senin gibi oturdugum yerden mualefet olmuyorum herşeye 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

niye muhalefet olmayayım başlığa bak önce "dtp sitesine saldırı teklifi" kabul etmiyorum amk :D flood yapıp gtümü yırtıp, adamlar bi kaç saat sonra sitelerini geri açacaksa kabul etmiyorum amk :D ki açacaklar zaten.. Asıl gevelemeyi sen bırak..

Yok hackliyim de bilmem ne de.. Tahribat felsefesini anlamak lazım önce, davs ile hack yapıyo diye, flood öğrenmiş flood yapıyo diye adamlara lamer deyip ana bacı sövdük zamanında, düşmeyelim o durumlara

edit: bak kendin söylemişsin iki kez hackledik diye.. e ne güzel işte.. yeter :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:

niye muhalefet olmayayım başlığa bak önce "dtp sitesine saldırı teklifi" kabul etmiyorum amk :D flood yapıp gtümü yırtıp, adamlar bi kaç saat sonra sitelerini geri açacaksa kabul etmiyorum amk :D ki açacaklar zaten.. Asıl gevelemeyi sen bırak..

Yok hackliyim de bilmem ne de.. Tahribat felsefesini anlamak lazım önce, davs ile hack yapıyo diye, flood öğrenmiş flood yapıyo diye adamlara lamer deyip ana bacı sövdük zamanında, düşmeyelim o durumlara

edit: bak kendin söylemişsin iki kez hackledik diye.. e ne güzel işte.. yeter :D

Sen olayı anlamıyorsun ki.

"Hak yolunda yapılan lamerlik,hackerliktir" bu atasözünü ben çıkardım :P

Hem adamlar her türlü kalleşlik yapıyorlar.Şehitlerimizin düşmanlarını destekliyorlar.Bunlara herşey müstehaktır  ! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    tahribat felsefesine uzak bir konu değil bu konu nedne derseniz gelmiş geçmiş en büyük flood  aracın zaten tahribat kurucusu yazmışken nasıl uzak olabilir saçmalamalayın ayrıca redmilitan hack  nedmektir
    bir bilişim sistemine herhangibir yolla zarar vermeye hack denir bayzinde öyle yada böyle zarar vermeyiplanlıyor bence kötübirşeydeğil lamerlikte değil lamerlik bam başka birşey

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 11052 Toplam Mesaj: 42