Dtp Sitesine Saldırı Teklifi
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
mail bomber varmı sende hacı çalışan
-----------------------------http://www.mynet.com/sendfriend/SendMail.aspx?back_url=
Burdan elinle atıyorsun.Bir atışda 5 tane
yuh aq denyoyu kullanın :) -
35ygt45 bunu yazdı:
Şu işi bir bilsem dtp den gireceğim EMOTURKEY den çıkacağım.Nasıl öğreneceğiz ya bi bildiğim admin.php bi de MH5 mi ne öle birşey vardı :D
-----------------------------emoturkey denyoyla patlar ;)
-
SeRDaR bunu yazdı:
tahribat felsefesine uzak bir konu değil bu konu nedne derseniz gelmiş geçmiş en büyük flood aracın zaten tahribat kurucusu yazmışken nasıl uzak olabilir saçmalamalayın ayrıca redmilitan hack nedmektir
bir bilişim sistemine herhangibir yolla zarar vermeye hack denir bayzinde öyle yada böyle zarar vermeyiplanlıyor bence kötübirşeydeğil lamerlikte değil lamerlik bam başka birşey
-----------------------------aynen katılıyorum.. hiçbirşey yapmamakdan çok çok daha iyidir.
-
sizler yenisiniz galiba (: o yokmu bu yokmu diye sormayın denyolaunc indirin mail boom mu yapıcaksınız kendi siteleri üzerinden mail boom yapın ornegin acın denyoyu şifremi unuttum kısmından baslayın p*jlerin mailine postalamaya her biriniz denyoyu yarım saat acık bıraksa yeterli olur :)
denyo guzel programda bazen zararlı oluyo adamın birine uyuz oldum gecen gece denyoyu netlogtaki profiline uyguladım tv dalınca denyoyu unuttuk site aşırı yogunluktan sabaha kadar acılamadı (:
-
ARKADAŞLAR MÜMKÜNSE " DENYO " HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİ,
( ÖZELLİKLERİ - KULLANIMI V.S. (
VE PROĞRAMI TEMİN ETMEK İSTİYORUM.
TŞK.LER
-
öncelikle buyuk yazma
http://w3.tahribat.com/forumsearch.asp aradıgın butun sruların cvp ları burda
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle buyuk yazma
http://w3.tahribat.com/forumsearch.asp aradıgın butun sruların cvp ları burda
-----------------------------sen ne çok şey biliyosun öyle..
-
bu kadar tantana yapmayın müridler isteyen varsa hacklesin hacklerseniz size baya dua ederim yok hackliyemicekseniz ne o tbt felsefesine uzak yakın lise mi burada felsefeden bahsediyosunuz
-
"Erkekseniz bizim mahalleye gelin ulan!" hihohihohiho
Ne ayak beyler? Biri tantana yapmayın diye bağırıyor, biri ayak yapmayın diyor, öteki dün bktun bu gün koktun diyor. Kimin babası diğerinin babasından daha asil yahu?
Kimin ne bildiğiden kime ne Allah aşkına? DTP'nin sitesini mi "hekır"layacaksınız ? "Hekır"layın bilader, bize ne ? İndex'i basın, DDoS çekin, Mail'lerini bombalayın. Çekin emaneti, skin adaleti; ama kurban olam Denyo gibi bir sanat eserini ve internet klasiğini böyle ottan böcekten işlere bulaştırmayın, ayıptır!
-
SyspioniC bunu yazdı:
başlık ne öyle cıkma teklif eder gibi olmuş :D
muhahaha :D böyle konu açılmaz gerçekten hackleyecek adam hackler sonra burda gövde gösterisi yapar. sokaktan adam toplamaya dönmüş senin iş ekip lazım ekipp.