Dtpli Teröristler Ülkeyi Bölmeyi Teklif Ediyor Şimdide !
-
Evet arkadaslar demin Star tv haberlerde izledim.Daha önceden de sölüyorlardı ama şimdi adamlar kitap bastırmışlar özerklik için.Yani ülkeyi dolaylı yoldan bölüp belirledikleri bölgeyi Kürdistan yapacaklar.Bide bunun teklifini veriyorlar utanmadan.
Bu fikir zaten aponun fikriydi.Dtp aracılığıyla meclise geldi.
Mhpli milletvekillerinden biri bu zırvadır sacmalıkdır dedi adama helal olsun.
-
hacı topunun a.q. bu kadar aşşağlık bir parti olamaz... ama bir yönden de göstere göstere yaptıkları için dua ediyorum ya tayyoş gibi saman altından su yürütselerdi o zaman nolcaktı hepsi amacına ulaşırdı...
-
pek sasırmadım aslında .. malum gündem olaylar biliyorsunuz ..
2-3 gün sonra o imralıdaki itide mecliste görürseniz sasırmayın amk :S
-
Hatta kapağı sarı kırmı yeşil renkleri ağırlıkta olan kitapçıklar dağıtmışlar mecliste..
-
şu oçleri sınır dışı edelim yada harbiden soykırım yapalım.
-
o göt varmıymış onlarda...
bizim TSK yaşarken nah yaparlar . aklınız erio mu anasını satiim...
bu ülke de kaç uçak kaç tank kaç MEHMETÇİK var .
sırf doğuda ki Türkiye'yi benimsemiş insanların %10 u sokağa sıçsa yarısı kokudan ölür.bi çeyreği hastalanır, diğer çeyreği de ölmüş anasının amcığından nefes almaya çalışır...
gözünüzü seviyim bu şerefsizlerin rüyalarını net ortamına taşıyıpta reklamlarını yapmayın...
-
dostum %10 demişsin ama sen %100 'den bi %47 ' yi cıakr ona göre hesap et .. iste geriye sen ben kalıyoruz ..ama o itlerin tamamına 10 muzda yeter 100 müzde 1000 'inimzde .... !
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------
dostum %10 demişsin ama sen %100 'den bi %47 ' yi cıakr ona göre hesap et .. iste geriye sen ben kalıyoruz ..ama o itlerin tamamına 10 muzda yeter 100 müzde 1000 'inimzde .... !
-----------------------------kardeş yalnız %47 lik kısmı dışlamak yanlış olur..ör:babam da oy verdi ama sağlam siyaset bilgisi veya analiz yetenğinin iyi olmadığından..ama iş vatan millet sakarya olunca senden benden milliyetçidir..ki %47 nin en az %30 u böle emin olabilirisn..yani %47 lik kesim de Türk evladıdır unutmayalım..sıkılmadan usanmadn anlatmak gerek..
-
peki dostum soylediğin seyde haklı olabilirsin ama %47'nin en fazla %9-10 ' u senin dediğin düsüncede insanlar olabilir diyorum .. geri kalanı satılıklar 2 torba kömüre oy verenler vs ..
ama bu halkı iki torba kömüre oy vercek kadar muhtac edenler kim onu mu düsünmek lazım bilmiyorum ??
yada halkımız bu kadar bilincsizmi ? ( %9-10 haric )
...
-
Bende geçenlerde dınledıgım haberın bırınde soyluyordu bu kundakçı dalgası azmaya başladı yıne nıtekım yakalanmıs bı kac kısı azm ettırenlerın dtplı 2 uye oldugu ortaya cıkmıs falan fılan bunların aldıkları paraları bızım anamız babamız oduyor 1 de oda ayrı koyuyor adama..
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------herkes snn tuttuğun partiye mi oy vermek zorunda snn partinin başındakilere sor bakalım bide o %47 i seçim zmnın geldiğinde o %47 den oy istersiniz ama bu ülkede illa vatanını milletini sevmek için ülkücü olmaya gerek yok. chpliside,akpliside,dyp liside bu vatan için canını verir arada her yerde olduğu gibi çürükler çıkabilir ama sn o %47 kısmı küçümseyerek en büyük yanlışı yapıyosun. kaç milyon insanı dışlıyosun işte bizim ilerleyememizin nedeni bu sürekli bir tarafta oldurmaya çalışıyosunuz sağcı-solcu- türbanlı-açık gibi niye kimse birbirinin düşüncesine saygı duymuyoda ayrımclık yapıyor. tabi dtp ve pkk gbi o.c hariç onların yaptıklarının özrü veya telafisi yok.