folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dtpli Teröristler Ülkeyi Bölmeyi Teklif Ediyor Şimdide !

Dtpli Teröristler Ülkeyi Bölmeyi Teklif Ediyor Şimdide !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    -----------------------------

Bozzkurt bunu yazdı:
    dostum %10 demişsin ama sen %100 'den bi %47 ' yi cıakr ona göre hesap et .. iste geriye sen ben kalıyoruz ..ama o itlerin tamamına 10 muzda yeter 100 müzde 1000 'inimzde .... !

herkes snn tuttuğun partiye mi oy vermek zorunda snn partinin başındakilere sor bakalım bide o %47 i seçim zmnın geldiğinde o %47 den oy istersiniz ama bu ülkede illa vatanını milletini sevmek için ülkücü olmaya gerek yok. chpliside,akpliside,dyp liside bu vatan için canını verir arada her yerde olduğu gibi çürükler çıkabilir ama sn o %47 kısmı küçümseyerek en büyük yanlışı yapıyosun. kaç milyon insanı dışlıyosun işte bizim ilerleyememizin nedeni bu sürekli bir tarafta oldurmaya çalışıyosunuz sağcı-solcu- türbanlı-açık gibi niye kimse birbirinin düşüncesine saygı duymuyoda ayrımclık yapıyor. tabi dtp ve pkk gbi o.c hariç onların yaptıklarının özrü veya telafisi yok.

böhöö .. bnm parti tuttuğumu kim soyledi sana dostum ?? .. haa nickime göre yorum yapıyorsan sende bu bahsettiğin kişilerin arasına giriyorsun galiba ?

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

dağdaki itlerin uzantıları niyetlerini AÇIK AÇIK ve MECLİSTE, 29 EKİM'DE belirtebiliyor.. teröristler mecliste cirit atıyor.. işin cılkı çıktı iyice midem bulanıyo artık bu şerefsizleri görünce.. bunlara ses çıkarmayanları görünce daha da fena oluyorum.
    sonları diğerleri gibi olacak bunlarında az kaldı azzz!!

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dtpliyide skym

orosbu cocukları  biz Atatürkümüzün yolunda ilerlediğimiz sürece  hiç bi bokumu yiyemez pezevenkler 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:
    dostum %10 demişsin ama sen %100 'den bi %47 ' yi cıakr ona göre hesap et .. iste geriye sen ben kalıyoruz ..ama o itlerin tamamına 10 muzda yeter 100 müzde 1000 'inimzde .... !

sen ne biçim konuşuyosun? %47 vatan haini mi oldu şimdi? bsg diyom sana başka bişe demiyom. %47'nin neredeyse yarısıda eski ülkücüler. ama şimdi mhp'nin ne durumda olduğu belli hiç biri ona oy vermiyor. sırf bu sözünden solayı asıl ben seni hesaba katmıyorum. milliyetçiyim milliyetçiyim ülkücüyüm diyosunuzda ne işe yarıyosunuz? acayip sinirlendim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:

peki dostum soylediğin seyde haklı olabilirsin ama %47'nin en fazla %9-10 ' u senin dediğin düsüncede insanlar olabilir diyorum .. geri kalanı satılıklar 2 torba kömüre oy verenler vs ..

ama bu halkı iki torba kömüre oy vercek kadar muhtac edenler kim onu mu düsünmek lazım bilmiyorum ??

yada halkımız bu kadar bilincsizmi ? ( %9-10 haric )

...

geri kalanı satılık dediğin adamların hakkını  mahkeme-i kübra da ödeyeceksin aklında bulunsun..

iki torba kömüre eğer oy veriliyorsa burda cahillik söz konusudur..söyle hangimiz adamakıllı işin bokunu çıkarmadn eğitim alıyoruz? işimiz gücümüz haylazlık aq. nerde bok iş orda biz..hayatımız lay lay lom la yalanmı? hadi öğrencileri geçtim hangimiz dürüst yapıyo işini? Türkiyede çoüu işletme,dükkan vs. eksik vergi veriyo aq. hani vatanseverlik? kimse dürüst değil kise samimi değil..boşuna buraya yazıp çizmeye gerek yok..

evet halkımız kendi isteğiyle bilinçsizdir.

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    böyle birşeyin teklifi yasal suç değil mi nasıl olabiliyor anlamış değilim

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

hala anlamıyormusunuz adamlar zorla bizi kapatın diyorlar. kapatılsa ne olacak mazlum durumuna düşecekler arkadan bir parti daha klonlanacak ve daha güçlü olacak .bence niyetleri bu inbelerin.  ama çocuğun eline taş verip attırmanın ceza alamayacaklarını biliyorlar.  yani hukukun açıklarını kullanıyor şerefsizler.

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Bozzkurt bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

Bozzkurt bunu yazdı:

herkes snn tuttuğun partiye mi oy vermek zorunda snn partinin başındakilere sor bakalım bide o %47 i seçim zmnın geldiğinde o %47 den oy istersiniz ama bu ülkede illa vatanını milletini sevmek için ülkücü olmaya gerek yok. chpliside,akpliside,dyp liside bu vatan için canını verir arada her yerde olduğu gibi çürükler çıkabilir ama sn o %47 kısmı küçümseyerek en büyük yanlışı yapıyosun. kaç milyon insanı dışlıyosun işte bizim ilerleyememizin nedeni bu sürekli bir tarafta oldurmaya çalışıyosunuz sağcı-solcu- türbanlı-açık gibi niye kimse birbirinin düşüncesine saygı duymuyoda ayrımclık yapıyor. tabi dtp ve pkk gbi o.c hariç onların yaptıklarının özrü veya telafisi yok.

böhöö .. bnm parti tuttuğumu kim soyledi sana dostum ?? .. haa nickime göre yorum yapıyorsan sende bu bahsettiğin kişilerin arasına giriyorsun galiba ?

tmm ne güzel parti tutmuyosun biz sana şimdi bu parti tutmuyo bunu dışlayalım hiç biyerde yeri yok bnn desek olurmu. dostum bn mhplisinide chp lisinide sırf bu partiyi tuttukları için dışlamam tartışırım,eleştiririm ama ne zmn yaptıkları şeyler ortaya cıkar delillerle kanıtlarnır,ispatlanır adalet önünde hesap verip cezalandırılır o zmn derimki bu haa bu adam şerefsizmiş. akp lisi mhp lisi chp lisi farketmez. Vatanını için, milleti için uğraşıyosa hiç bir art niyeti yoksa ne ala.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    bu memleketi kimse bölemez bu memleketden kimse bir karış toprak alamaz. bunu isteyenler bunun arzusunu kuranlar  kendi kanlarında boğulmaya mahkumdurlar.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    DTP işte en büyük cevap dikkate almamak ama sayenizde baya bi yayılıyo fikirleri :)

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 3513 Toplam Mesaj: 22