folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Düğmeli Harici Harddisk Kullanımı

Düğmeli Harici Harddisk Kullanımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

aygıt yöneticisi - disk sürücüleri - Verbatim External Hdd right click - Kaldır'ı tıkla . Aynı işlevi görüyor ...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hocalar donanımı güvenle kaldırın iconunun haricinde başka bi ulaşım yolu varmı ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:
    -----------------------------

aygıt yöneticisi - disk sürücüleri - Verbatim External Hdd right click - Kaldır'ı tıkla . Aynı işlevi görüyor ...

eyw. sağolasın hocam :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

eyw. sağolasın hocam :)

iki saattir yırtınıyon yazmicaktımda baktım işi yokuşa sürüyor millet dedim yazıktır :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

bilgisayarımdan harici hhd sağ tıkla hızlı uzaklaştırmayı etkin kıl diye bir seçenek vardı eskiden xp de onun gibi bir şey varsa  onu seç...

Tabi bir dosya aktarıırken kapatırsan dosyalarında sorun olur...

Bir de bir dosyayı başka bir yere taşırken kopyala yapıştır yap herzaman hem güvenli hem hızlı olur.. kes yapıştır yapma noolur noolmaz..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

bende düğmeli olarak smartdiskin var yalnız çalışma prensibi tam oalrak senin ki gibi anlayamadım ben benimkini tarif edeyim ; Herşeyi takıyorsun fakat üstündeki düğmeye basınca bilgisayarımda gözüküyor basmadan rölantide kalıyor.Ve 7-8 yıldık bir pc kullanıcısı olarak giç donanımı güvenle kaldırdan donanım kaldırdığımı bilmem ayrıca bu hariciden bir tane daha aldım prformans / fiyat bakımından param olsa bi tane daha alıcam ve hep süğrmesinden kapatırım şuanda da fişi falan takılı mesela hep tkaılı kalır eskisini 1 yıldır yenisinide yarım yıldır kullanıyorum halen birşey olmuş değil.

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Dosya okuyup yazmıyorsan hocam, fiştende çekebilirsin, düğmedende kapatabilirsin...

fişle düğme arasında bi fark yokyut ikiside elektriği kesiyor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2958 Toplam Mesaj: 18