Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Düğün Dernek 2 Hakkında
Düğün Dernek 2 Hakkında
-
mesele 5 yıl hazırlandı 500 milyon dolar harcadı değil
size göre güzel olmayan ama başkalarının beğendiği şeylere bi çırpıda kestirip atmayın
en azından sevmediğiniz şeyi kendinize saklayın
veya şurasını beğenmedim, şunu şöyle yapabilirdi vs diyebilirsin
benim lafım "yarısında uyumuşum", "bok gibi", "param boşa gitti" diye yardıranlara
bi eleştiri vardır, bi de çemkirmek vardır
ikisi aynı şey değil
-
Şimdiye kadar izlediğim en rahatsız edici filmdi.
O kadar vizenin üstüne, kafa dağıtayım diye, tek başıma ilk seansta izleyeyim dedim. Yıllardır sık sık sinemaya giden biri olarak, ilk defa bir filmin ortasında çıktım. Hatta ortası bile değil tam 22. dakikada dayanamadım çıktım.
Cem Yılmazın son filmini de çok beğenmedim, önceki filmleri ile kıyaslanamaz bile. Ama yine de bir seviye vardı, eğlenerek sonuna kadar izlemiştim.
Fakat bu ikilinin Kardeş Payı, İşler Güçler dizilerini ara ara izleyip gayet de beğenmeme rağmen, film acayip itici geldi. Kendi görüşüm, tamamen saçmalık. Bir daha da bu tarz bir filme gitmem kesinlikle.
Ama salondakiler gayet beğenmiş gibiydi, daha ilk 5 dakikada kahkaha atmaya başladılar.
-
Film çok güzeldi. İlk dakikadan itibaren gülmeye başladım. En son gülmekten nefes alamıyorum. Birazda psikolojiyle alakalı komedi filmleri. Gulesin yoktur hiç gülmeden çıkarsın. Bütün salon gülüyor siz gülmüyorsaniz biraz kendi ruh halimize bakmak lazım.
Tek başına komedi filmi hiç sarmaz bu arada arkadaşlarımızla deneyin biraz
-
Kahkaha attıran sahneleri var,bence gayet güzel akıcıydı izlenmelisiniz.
Not: Bana göre 1. film bir adım daha önde^
-
yeni izledim.. bana ilk filmin verdiğini aynen verdi.. ben öyle gülmeyen biriyim zaten. çok güldüm mü hayır. tebessüm bile etmedim. ama bana içten ve samimi geldiği için, mekanlar falan hoş, hikayesi güzel.. yani ciddi anlamda sevdim.. ilki kadar güzel olmuş.
ama mesela ben hatırlıyorum recep ivedik 1 i sinemada izlediğimde milletle beraber karnım deşilmişti gülmekten.. o zaman daha küçüktük falan.. öyle tat arayanlar için öyle bir tat vermiyor. farklı bir tadı var ama güzel.
-
1 i sevmemiştim bu seferkine beleş diye gittim yine sevmedim, hatun gülüyor diye güldüm, gülerken azcık mıncıkladım fakat istediğim tatmini vermedi bana film. heç gomik deeldi yani :|
-
Film 3 günde 1.380.122 izlenmiş.
Bu arada @zorbaa mürit'in söylediklerine katılıyorum
-
Bugün gittim.İyi güldüm.
-
PanxeR bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
esaretin bedeli, kaçış planı bilmem ne gibi filmleri izledikten sonra bunlar saman geliyo ama gülmek istiyosanız gidin :D
neyle neyi kıyaslıyon sende komedi ilke imdb top 1. kıyaslanrmı mk :D
Yav kiyaslamadim durum tespiti sadece. Adamlar ne filmler yapiyo amk bizimkiler var yok kufur komik cumleler :d babam kardesim girince girmek zorunda kaldim ahdjdnfkf
-
Gittim güldüm çıktım ilkine göre iyi olmasa da kötü de değildi