folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düğün İçin Takı Önerileriniz

Düğün İçin Takı Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Kardeşinden geline bir bilezik.. Şık ve yerinde bi karar olur.. Ben de bilezik takmıştım, düşün derim.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

hacım bırak altını maltını yeni evlenecek adamlar  PAra lazım olur onlara nakiti ver daha kıyak geçer kanımca

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Geçen sene de aynı telaşı ben yaşadım ablam evlendi.Ona açılır kapanır bileklik tarzı bilezik aldım kendi beğendi o zaman için 450 tl tutmuştu.Enişteye de yar.doç olduğundan Romanson saat almıştım onuda kendi beğenmişti o da 200 tl tutmuştu...

Benden sana tavsiye beraber gidin almaya ve kendi beğensin içine sinsin,Bilezik en iyisi ama bana kalsa klasik bilezik alırdım ama o beğendi ve şimdi içine sinerek takıyor....

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bilezik al bilezik iyidir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

bugraok bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam düğünlere fotoğraf çekimine gidiyorum ben. şu ana kadar bir sürü takı gördüm =) belki söyleyeceğim şey senin işine yaramayabilir ama gördüğüm en ilginç takı iddiaa kuponuydu tavsiye edebilirim damat beye takmak için =))

-----------------------------

hoca damadın zaten iddaa bayisi var süper olurr walla tuttum bunu süpersin :)))

Toplam Hit: 2834 Toplam Mesaj: 16