Düğünlerde Etrafta Dolaşan Takım Elbiseli-Gelinlikli Veletler.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ama yinede düğünler güzeldir, benim düğünümde organizasyonu sana yaptıracam :)
-----------------------------Feribotta ki yengemizi buldun anlaşılan, ilk ve tek aşkındı :)
-----------------------------Çok aradım ama bulamadım :( Orada yanlarındaki erkek ona seslenirken "öykü" diye çağırdı. Facebookdan tüm öyküleri arattım, bi umuttur die. Tek benzeyen birisini ekledim, babanı tanıyorum ayağına, kız kanada dan birisi çıktı :|
Ama bulacağım o kızı :)
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------
Evet,düğünlerimizin orkestra,havai fişek,gelin arabası ve lütfen çocuklarınızı pistten çekinizden sonra defult olarak büyük bir sorunsal yaratan bir olgudur bu veletler.Daha yürümeyi yeni ögrenmiş üstünde takım elbise yada gelinlik olan bu çocuklar etrada futursuzca koşarken zaten ulan nerden geldim ben buraya hani çok yakın akrabam olmasa işim yoktur serzenişleri içersindeyken gözünüze takılır.Kendisinden büyük topuzlar ile etrafa dolasırken aslında yolda görseniz yanagı sıkıp sevip oksıyacagınız bu çocuklara celme takıp yere yapıslamarını seyretmenin bitmenz tükenmez hissiyati kaplar içinizi.Amma velakin olmaz yapamazsınız içinzi el vermez acırsınız.
O sırada bu çocukların takiben 100-150 kg'lik anneleri pistte yara yırta oynayarak üstlerine giydikleri dar elbisler içinde yaglarını sallandırırken.Siz önünüze koyulan meşrubatı içip saate bakarsnız.Ancak zaman geçmez.Feodal morukların uzun sacınıza pis pis bakısları altında,omuzunuzda bir elin oldgunu anlarsınız.Yeni ergenlige girmiş hala/teyze/amca oglu çatallaşmıs sesiyle hadi oturmayamı geldik hadi oynayalım diye çekiştiriken,aslında içinizde fırtınalar kopar ordan kaçmak istersiniz fakat,olmaz,işte oynamıyım der gibi hafif tebesumle geçiştirisiniz.Zaman ilerler sigara ihtiyacı belirir,aslında içtiginizi cümle alem bilir fakat ayıp sayıldıgı için içilmez.Mecmuren arka kuytu karanlık bir köşede dügün kızlarını kesimek için konuçlanmış biraz önce gelen akrabanın ve arkadaşlarının yanına gidilir ve sigara içilir ayıp olmasın diye ikram edilen sidik gibi sıcak birada içildikten sonra.Gurup birden celallenir hadi herkes oynamaya halaya diyerek kolunuzdan bacagınızdan çekiştirerek sizi piste götürür.Sesiznizde çıkmaz,çünkü duyulmaz.Neyse zoraki halay alayına katılınır.Hem milleti izliyip nasıl oynadıklarına bakıp hemde onlara ayak uydurmaya calısıp hemde aradan sıvışmaya çalısmanın verdigi tedirginlige takım elibiseli gelinlikli veletler de ortak olur.Zaten oyamayı bilmiyonuz birde bacagınıza dolasırlar.Hani bir tekmelik işleri var ama etrafa gülücükler sacıp egleniyormus numarası altında onlarda bu sahte sevincin kaymagını yiyerek bacagınıza kusarlar.İlk önce farkedilmez.Sonra bir sogukluk hissdiler ardından acı gercek ile karsılasılır.
Bu yüzden kusmuk kokusu altında artık gecen her dakika zaten istemeden geldigniz dügünü iyice cekilmez hale geitir.O sırada kafanızda sadece bakkaldan iki kilo yumusak şeker alıp içlerine fare zehiri koyup etraf saçmak ardından oturup bir köşede gebermelerini izlemek geçer.Olmaz olamaz içinizde ki çoçuk velet sevgisine lanet okursunuz daha sonra dügün biter cekip gidersiniz.Sevdiginiz pantolonunuz bok olmustur artık.
-----------------------------h.g ruh ikizim.
-
up