Dukkan Acacam Tavsiye?
-
aslında net kafe mantıklı geldı de bankadan kredı cekmem ımkansız cunku bana vermezler babam cekse o da saten yenı kredı cektı kendı ıcın yer buldum net kafe ıcın dusundum ama kırası cok yaw adamlar 1.500 ytl ıstedıler :S
-
bak arkadaşım küçük bi internet cafe aç paranla
1 milyarınıda cs 1.6 için ayır.
5-6 tane çok güzel host lardan server al
bunların reklamını çok iyi yap cafen sayesinde de baya iyi yparsın.
daha sonra oradan gelecek admin paraları slot paraları vs. derken paranı çok rahat çıkarırsın.
elde edecegin paraylada cafeni süper bi yer haline getirebilirsin.
bence bunu düşün eksik şeyler olabilir şu an aklıma geldi bunlar ama hep kafamın bi köşesinde wardı yani :P -
abi en iyisi senin bilgidindir, kelin merhemi olsa basina surer derler ya...
-
belki bu resim sana bir fikir verir kardeşim. 9 milyarada çokı rahat böyle bi mekan açabilirsin. hem helal para çokta iyi kar yaparsın.
http://img235.imageshack.us/img235/1428/10numarawk1.jpg -
muhahahaha
thonguch371 hoca o ne ya,neresi helal para bunun : )
-
İnternet kafe'de artık para yok. Burada bir sürü internet kafe var.. 100 metreye 1 internet kafe görüyorsun. Baksan %70'inde hiç müşteri yok. Daha farklı şeyler düşünmek lazım.
-
baba benim resimdeki mekan int cafeden biraz farklı. hem yeride güzel tam tüyapın altında. hatta seneye cebit'e giderken ordan buluşup gidelim amk :D
-
9 milyara açılan kafeden medet ummak ne kadar doğrudur bilmiyorum
-
play station cafe abicim para bok gibi winning eleven 9 - 10 aldın mı bi de kimse çıkmaz çok ii para kazanan biliyorum
-
lan 3 cıkıo o zman napcak bu adam sn en iisi 3 4 ps ko dose bılgısyrları okeydır olay:D
Toplam Hit: 4219 Toplam Mesaj: 38