Dukkan Acacam Tavsiye?
-
abi ps2 cafe aslında iyi fikir ama sandalye olmıycak hiç. hep armut olucak. insanın kalkası gelmiyo hiç acayip rahat. bakın ne kadar güzel fikirler çıkıyo hep birlikte düşününce. yaşasın tahribat. sonra bana demeyin niye tahribatı çok seviyosun diye. :))
-
ayak üstü galericilik yap ucuza araba düşür normal fiyatından sat eğer becerebilirsen ii para kazanırsın...
-
9 milyara ne galerisi amk? serçe şahin bile satamaz o parayla. lütfen sallamayın mantıklı şeyler söleyin
-
bence hiç öle net playstation işlerine girme hele 9 milyarla hiç girme...bence hot-dog sat :DDDD ciddiyim fiyakalı bi araba al..hot dog malzemeleri getirt...oooh yada bi pizzacı ac eet eet bence bi pizzacı ac ama 5-10 milyar daha bul öle yap
-
HotDog arabasını tikky işi, amerikan üsulu bişe al
-
++++999 playstation derim kardes ben arkadaslardan once solicektim fakat yetisemedim boq gibi para kazanirsin bebeler basindan kalkmior ayrica yuklemeydi zartti zurttu cokme derdiydi ağ sorunuydu seyi yok al tak kullan o kadar 10 tane ucuz 57 ekran tv 10 tanede tahtakaleden biryerle anlas ps2 al ucuza tamamdir
-
hajı bak böyle yeni yapılmış büyük bi siteye tabi cd ci olmıyan uzak bi siteye ( uzak ki başka yerdende alamasın) dükkan aç cd ci bizim burda ipne bi kel yaptı adamın 4 kağıt sermayesi varmış adam şimdi 2 cd 3 pastane ve 1 fırın aldı aq ibnesi faiş fiyatlara satıyo
for ex
format 40
1 cd 4
millette kek gibi geliyo ne yapsın başka birileri yok gerçi şimdi açıldı ama o o 5 yılda yapıcağını yaptı -
Istanbula gidip MCPD veya MSDforNet sertifikasi edin hic degilse hem .NET e yonelik bir tecruben olur hemde is bulmak icin elinde sertifikan olur ... en basitinden bircok firma simdi C# bilen programci sikintisi yasiyor sonucta bir sans dogar...9binytl yi birak 200bin ytl olsa bile bilgisayar isine girmek oyle basit degil...Bence kendine katki yap o parayla ... Gunumuzde .Net programcilarinin is bulma potansiyelide yuksek...iyi dusun derim...is yeri acmak bilgisayardan cok ticaret isine girer...
-
compinin dediğin doğru , İstanbulda çok kurs var , burada bi tane var , Prestige , kampanyası var , 3000 ytl ye ( 10 ay taksitle ) hem MCSE hemde MSD.NET ( YAZILIM VE DONANIM MÜHENDİSLİĞİ ) eğitimi veriyor.Okul gibi tam gün eğitimide var.
Kafayı yemezsen kendine çok iyi bi yatırım yapmış olursun
-
program konusunda kendımı gelıstırsem iyi olur heralde aslında dun gece uyurken aklıma geldı biodiesel işine mi girsem 12 ytl ye makınasını satın alsam arastırdım bıraz ?
Toplam Hit: 4217 Toplam Mesaj: 38