Dükkanıma Ekleyebileceğim Ekstra Ürünler Vb.
-
arkadaşlar bildiğiniz üzere bilgisayar ve telefon üzerine bir iş yeri açmış bulunmaktayım sizlerden isteğim. bak şu işi yap çok rövanşta diyebileceğiniz işler varmıdır. yanına şunuda koy gibisinden. yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarıma şimdeden teşekkür ederim.
-
Korsan Cd, HDD dolum.
-
Citizen bunu yazdı
Korsan Cd, HDD dolum.
hocam yapıcam o işide cesaret edemiyorum. HDD Dolum derken.
-
rebelpower bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Korsan Cd, HDD dolum.
Millet kendi 1tb lik harddiskini getircek sende dizi oyun film müzik program arşivlemiş olcaksın 50 tl vs dolum yapıcaksın. yada harici satarken kutulu fiyatı atıyorum 200 tl, dolum yaparsak 230 tl gibi fiyat vericeksin.
-
anladım hocam varmı farklı parlak devamlılığı olan fikirli mürid arkadşım.
-
rebelpower bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Korsan Cd, HDD dolum.
Hazır Cd basılı satma.Bilgisayarda olsun filmler o filmlerin afişlerini arkalı önlü katalog bastır.Müşteriye ver adam beğenince istediği filmi boş dvd'ye bas adama ver.
-
Citizen bunu yazdırebelpower bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Korsan Cd, HDD dolum.
Hazır Cd basılı satma.Bilgisayarda olsun filmler o filmlerin afişlerini arkalı önlü katalog bastır.Müşteriye ver adam beğenince istediği filmi boş dvd'ye bas adama ver.
geldiklerinde bilgisayarada bakıyorlarmış diye duydum.
-
rebelpower bunu yazdıCitizen bunu yazdırebelpower bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Korsan Cd, HDD dolum.
Bakamaz.Zira bilgisayar şahsi eşyaya girer.Bakması için polisin arama izni getirmesi gerekir.
-
Citizen bunu yazdırebelpower bunu yazdıCitizen bunu yazdırebelpower bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Korsan Cd, HDD dolum.
Bakamaz.Zira bilgisayar şahsi eşyaya girer.Bakması için polisin arama izni getirmesi gerekir.
hocam bunu duyduğum çok iyi oldu Allah Razı Olsun :)
-
Birde poster dergi tarzı şeyler satılır mı sizce ?
-
ucuz 5-10 tl yi geçmeyecek aksesuarlar sat hocam. özellikle "şok şok" ,"indirim" filan tabelalı şeyler yaz; kulaklık kılıf vs olabilir.
benim bile hiç ihtiyacım olmasa bile 5-10 liralık bişey alabilirim