Dükkanımın Adı Ne Olsun??
-
Arkadaşlar dükkan ismimde değişiklik yapmak istiyorum.
CD-Muzik Market & PC (Bakim-Onarım) üzerine..
Eski ismim (CORSAN CD MARKET) çok sıkıntı yaşadım bu yüzden 2 gün once tabelayi parcaladım. 700 tl içerdeyim anlicaniz. her neyse şimdi yeni bir isim arayışı içersindeyim. Aklima TBT & TaHRiBaT cd market diye geldi daha değişik güzel dikkat cekici enteresan fikirleri olan varsa bilgilerinizden fikirlerinizden yararlanmak isterim.
-
pirate cd market.
-
Bi corsan bi tahribat sen daha çok içeri girersin hacım :D
-
Sorma arkadaş adamlar geliyor direk soruyor korsan iş yapiorsun neden yaziyorsun diye.. .bende dedim ulen ne korsanı kim gormus. adam dedi duyumlar aldık. Adama dediğim şey şu idi şaşırmayın. Ulan Pez.venk 2 gun once gelip p.rno film istedin yok çekdim diyemi bu kadar üstüme geliyorsunuz. daha sonra sinirlerime hakim olamadim tabelayı kurekle parçaladım.. TaHRiBaT CD MaRKeT mesela gözüme hoş geldi.
-
siiidii ci koy
edit:
dividici de olabilir
hatta bulureyci
-
ben senin yerine olsam tepki olarak Adult Cd Market yazarım ozaman görim yeşilligi:D
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
ben senin yerine olsam tepki olarak Adult Cd Market yazarım ozaman görim yeşilligi:D
-----------------------------Hacım CORSAN CD MARKET koydum adamlar her hafta damliyorlardi. Nefes aldirmiyorlardı. Şimdi birde ADULT koyarsam emin ol dükkandan çıkmazlar. Fakat ADULT koyarsam emin olun aylık 6-7 milyar gelirim olur.
-
Tahrip cd market
-
MÜYAP cd market olsun :D:D
-
lalada bunu yazdı:
siiidii ci koy
edit:
dividici de olabilir
hatta bulureyci
-----------------------------hacım bulunduğum şehir yeni yeni yobazlıktan cıkıp kültürel aşamalara ulaşmak üzre. Yani ben bilyiorum ben yaparım ben ben ben diyen bir şehir. Şuan burda sidicii dividici koysam adamlar derki ulen adam daha adini bilmiyor bide bize film mi vercek pc me bakimmi yapcak der. ama bulureyci mükemmel bi fikir olarak görünüyor aklıma yatmadı desem yalan olur.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
MÜYAP cd market olsun :D:D
-----------------------------Hacim MÜYAP nedir :D anlaminida bilirsem iyi olur :D