Dükkanımın Adı Ne Olsun??
-
adult cd market yap ama adult cd satma :D
-
Oscar Cine Home :)
-
KraL CD Market Ve İletisim =)
-
dostum dediğine göre bulunduğun yer yeni kültürel olmaya başlamış, bu aşamada ingilizce elektronik isimler koyman daha iyi olur.
tekno cd mesela
tabelada ışıklı bi şey olsun :D
-
Afyonkarahisarlilastiramadiklarimizdanmisiniz şop sidi dividi ci si hizmetinizdedir.
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
Afyonkarahisarlilastiramadiklarimizdanmisiniz şop sidi dividi ci si hizmetinizdedir.
Hoca naptın :) Adam bu tabelayı yaptrmaya kalksa ömür boyu cd satsa ödeyemez parasını :) -
MUHRIP bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
Hoca naptın :) Adam bu tabelayı yaptrmaya kalksa ömür boyu cd satsa ödeyemez parasını :)
-----------------------------Reklamcilik yapiyorum bende, kabul ederse teklif edecektim ben yapayim diye :D
-
bed sektör cd
-
Arkadaşlar mükemmelsiniz ayrı ayrı fikrini sunan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. hanginize yazayim bilemedim ama süper kopuk isimelr gelmiş. herbiri birbirinden güzel aralarindan secmek zor olcak gibi. hepsi çok güzel elinize beyninize fikrinize saglık.
-
cevik bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
Hoca naptın :) Adam bu tabelayı yaptrmaya kalksa ömür boyu cd satsa ödeyemez parasını :)
-----------------------------Reklamcilik yapiyorum bende, kabul ederse teklif edecektim ben yapayim diye :D
Tahmin etmeliydim :)