Dükkanın Önüne Oturan Çingeneler
-
herhangi bi operatörün standını açsana hocam oraya her yerde türedi bu standlar sende kur
-
Al Bi litre benzin dok üzerlerine otur çakmakla oyna sonra amk.
DestinatioN tarafından 31/Ağu/13 19:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Başıma gelen olay şu ve hala devam ediyor
Evin arka tarafı çıkmaz sokak alkolik yuvası oluyor bazen polis çağrınca geliyor dağıtıyor gurubu 10-15 dk sonra başka bir gurup geliyor .
çözümüm : gelen kim olursa olsun yaşı kaç olursa olsun ( aynı semtin insanıda olabiliyor ) alıyorum elime bezbol sopasını iniyorum aşşağıya tek başıma ( deli cesaretiyle ) ana avrat , aklıma gelen ne varsa küfür ederek kavga çıkarıyorum zxaten kavga eden olmadı bu güne kadar . Hepsi şimdilik kaçıyor . bakalım karşılık veren ne zaman çıkacak (4-5 kişi içiyolar üstüme yürüseler zikerler :S )
şimdilik ufaklıklar sigara içip kaçıyolar hemen ama şunu unutma kaba kuvvet kesin çözüm .heleki istanbulda
-
esnaf adamsın kalıcısın orada sakın şiddete başvurma. yapacağın şey orayı oturulamaz hale getirmek stand koy vs.. fikirlere açık ol :D
-
ben direk pata küte girişiyorum oğlanlara bayanlarıda biraz tatlı biraz sert dille kovuyorum anca ondan anlıyolar çünkü
-
onlari bi hamama gotur. temiz kiyafetler al sonra bi ev tut orda otursunlar o_0
-
oraya masa sandalye koy, yerde oturmasın zavallılar, üşütürler felan.
-
cam tozu denen birşey vardı galiba deli gibi kaşındıran. al bir torba azdan azdan dök heryere. oturmazlar.
kavga etme ve çıkartma...
driveshaft tarafından 31/Ağu/13 23:37 tarihinde düzenlenmiştir