Duman Maskesi Ama Hangi Maske?
-
Beyler şöyle bir durum var;
Köpek gibi sigara içilen bir ortamda çalışmak durumundayım, ibnelerin hepsi sigara içiyor, şikayet gibi bir durum da söz konusu değil çünkü bu götlek çocuklarının hepsi benim personelim ve yetenekli piç kuruları. Aynı ortamda olup da ciğerlerimi korumanın bir yolunu arıyorum, aklıma doğrudan maske takmak geldi, ne çeşit bir maske kullanmalıyım? -
şeyhin 200 lira civarına aldığı kimyasal maske var bitane :D ondan alabilirsin, gerçi hiç kullanamadı garibim ondan da sıfır gibi alabilirsin azıcık salyası değmiş olabilir ondan da bişey olmaz
-
ArduouS bunu yazdı
şeyhin 200 lira civarına aldığı kimyasal maske var bitane :D ondan alabilirsin, gerçi hiç kullanamadı garibim ondan da sıfır gibi alabilirsin azıcık salyası değmiş olabilir ondan da bişey olmaz
gönderin o maskeyi bana hacı markası modeli neyse bittim ölüyorum, burada parliementler malboroya karışmış, winstonlar tavan yapmış durumda, 1990 ların kahvehanesi gibi amk.
-
İşyerinde patron maske takacak ha.
Öğle aralarının mezesi olursun hocam :)
İşin ne bilmiyorum ama sigara işi sıkıntı :)
-
Hocam öyle çok donanımlı birşey almana gerek yok bence yani alırsan kolaykullanımı olmaz ve çok kısıtlar ama bak bu astım hastalarının korunmak için taktığı maskeler var onlar kanımca epey işe yarar, git bir sağlıkmalzemesi satan dükkana oraya deki astım hastasıyım sigaralı ortamda çok duruyorum böyle maskeler varmış de ama bez gibi olanlardan değilde diğer daha kocamanlarından onlardan birtane al.
Bir diğer fikirse, ortama klima koy, full çalıştır elektrik fatırasınıda maaşlarına yansıt,yada 200 300 lira gazmaskesine verinceye kadar sigara dumanı temizleme aleti gibi birşey var dışarıdan pekbirşeye benzemez böyle fitremakinası gibi koy kenara gur gur gur hafifbir akvaryum sesiyle çalışır durur odayıda temizler(oda temizleme cihazları diye bulursun heralde)
edit:bkz. http://tazehava.com/
erebos tarafından 28/Eki/14 11:24 tarihinde düzenlenmiştir -
camın birine fan tak sigara yaktılarmı çalıştır dumanı çeksin.
-
erebos bunu yazdı
Hocam öyle çok donanımlı birşey almana gerek yok bence yani alırsan kolaykullanımı olmaz ve çok kısıtlar ama bak bu astım hastalarının korunmak için taktığı maskeler var onlar kanımca epey işe yarar, git bir sağlıkmalzemesi satan dükkana oraya deki astım hastasıyım sigaralı ortamda çok duruyorum böyle maskeler varmış de ama bez gibi olanlardan değilde diğer daha kocamanlarından onlardan birtane al.
Bir diğer fikirse, ortama klima koy, full çalıştır elektrik fatırasınıda maaşlarına yansıt,yada 200 300 lira gazmaskesine verinceye kadar sigara dumanı temizleme aleti gibi birşey var dışarıdan pekbirşeye benzemez böyle fitremakinası gibi koy kenara gur gur gur hafifbir akvaryum sesiyle çalışır durur odayıda temizler(oda temizleme cihazları diye bulursun heralde)
edit:bkz. http://tazehava.com/
hacı bu bildiğin makine bana maske lazım, gözleri kapamasın yeter ben onu her türlü takarım.
-
samaccc bunu yazdı
camın birine fan tak sigara yaktılarmı çalıştır dumanı çeksin.
camlar kapalı kombi yanıyor :| o kadar duman için bütün pencereleri açmam gerekir içerisi bildiğin gri.
-
Hocam hergün kullanımı sıkmazmı seni, en iyisi sigaraya başla. Camel 6.5
-
JahR bunu yazdı
Hocam hergün kullanımı sıkmazmı seni, en iyisi sigaraya başla. Camel 6.5
niye sıksın, 47 derece ısıda tam techisat koşmuş adamım, o kadar insan sigara içmek zorundaysa ben onların sigarasına onlar da benim maskeme katlanacak, bir gün sıkar iki gün sıkar 3. gün alışırım.
-
Maske işib raz abes kaçar bence. Onun yerine havalandırma ile olayı çözmeye çalışın. Bu hava perdeleri falan oluyor dükkan girişlerinde onlar gibi bir cihaz sayesinde kendi bölgenizde temiz hava bölgesi oluşturabilirsiniz. Yada size yakın cam tarafına büyük bir fan koyup temiz hava çektirip dumanı onların üstüne üfletilmesini sağlayabilirsiniz. YAda çalışanlar masalarda ise her masanın üstüne aspiratör koyulabilir. Eğer cidden bu işten ne pahasına olursa olsun kurtulmak istiyorsanız.