folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Duman Maskesi Ama Hangi Maske?

Duman Maskesi Ama Hangi Maske?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam maskeyi en çok bi saat takarsın bütn gün takılmazki.

Her işyerinde sigara içinliyor 15 dk molalarda içsinler onlar da. başka türlü hepinizi ilerde akciğer kanseri bekliyor

Üstadım sana bir resim gönderirim burası madenci lokali mi it departmanı mı bunlar insan mı yoksa baca mı dersin. Bunların başını ibrahim diye bir piç çekiyor okuyordur şimdi o piç okusun deyus, eskiden 15 dk 15 dk sırayla içer işlerinin başına geçerlerdi sonra buna esneklik tanıdım, allah benim belamı versin ki esneklik tanıdım, hepsi tek tük içmeye başladı, yaz döneminde pek fark etmiyordu camlar açıktı fakat kışa girince sorunlar baş göstermeye başladı. binanın soktuğumun klimasıları merkezi 1 katın tümünü çalıştırıyorsun yada hiç çalıştırmıyorsun, ısınma olayı da merkezi, camı açıyoruz üşüdük diyorlar, kapıyoruz duman altı oluyor. Ben sigaramı içemezsem çalışmam tripleri gelmeye başladı, siktir git diyeceğim fakat o pozisyona o işi yapacak adamı oturtmak zor adam 8 aydır projede nereye siktir çekeceğim. kendime ayrı oda yaptırsam bu iş bana göre değil, iş akışını sürekli kontrol etmek durumundayım mantar gibi yerimde oturuyorum ve bende kronik bronşit var. maskeyi tüm gün takarım diye düşünüyorum olmadı makinelere kontrol yazılımı kurup bir üst kata geçeceğim. Takım elbiseden donuma kadar sigara kokuyor gözlerim yanıyor, çözüm bulmak zorundayım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

hehe tükanda buldum bir tane numune adres ver postalayım 

hemide 3m :D

bi dene bakalım randıman alabilecenmi

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

hehe tükanda buldum bir tane numune adres ver postalayım 

hemide 3m :D

bi dene bakalım randıman alabilecenmi

hacı sen bunları satıyor musun?

benim cevabını bulamadığım soru şu: sigara dumanı için en verimlisi hangisi olur? 200gr ağırlığı aşar mı? domuz gribi için olanı falan var onları kullanabilir miyim?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ha bu arada sana çözümü söylüyorum başkan

bir adet karton rulo nah böyle

http://images.ticiz.com/25558_w640_h640_091.jpg

bir adet kadın çorabı Masum ahanda şunun gibi

http://galeri2.uludagsozluk.com/379/kadin-corabi_519097.jpg

birazda kömür, bildiğin kömür

son olarak bir adet fan 12v

bunları napacam dersen

kadın çorabına kömürü tıkıştırıp rulonun içine sokuosun ve basına fanı takıosun

dikkat. kömür tam fit otursun ruloya ama aralarda az boşluk olsun

sistem nasıl çalısıyor dersen 

bu kömürün özelliği şeymiş dumanı üzerine mi yapıştırıyormuş neymiş işte 

bundan bir adet numune yapıp dene bakalım bende bilim kanalı gibi bir yerde gördüm ama denemedim :/

edit soruna itafen: hacı iş güvenlik malzmeleri satıyoruz ama bu tarz maske baret işleri al sat tarzında bizim ihtisas alanımız yüksekte çalışma o yüzden sorunu cevaplayamayacağım ama bir kargo parasına denersin ücretsiz gönderirim ben sana bu arada ağırlığı tüy gibi sadece lastik kısmı belki rahatsız eder

DestinatioN tarafından 28/Eki/14 16:36 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

bunları napacam dersen

bundan bir adet numune yapıp dene bakalım bende bilim kanalı gibi bir yerde gördüm ama denemedim :/

edit soruna itafen: hacı iş güvenlik malzmeleri satıyoruz ama bu tarz maske baret işleri al sat tarzında bizim ihtisas alanımız yüksekte çalışma o yüzden sorunu cevaplayamayacağım ama bir kargo parasına denersin ücretsiz gönderirim ben sana bu arada ağırlığı tüy gibi sadece lastik kısmı belki rahatsız eder

hacı ben sana pm den adres atayım inş işe yarar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

bunları napacam dersen

Aracın motor kısmını temizlerken kullandığım kimyasallardan etkilenmemek için 3m ve benzeri markların bu maskesini taktım.maksimum 30 dakika 1 saat kullanabilirsin.Ağzın yüzün her yanın terliyor açık havada olsan bile 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocam orası nasıl iş yeri yahu sigara içilir mi ofisin içinde.Maske falan geçici yöntemler 2 gün takar 3.gün adamlara dalarsın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hocam orası nasıl iş yeri yahu sigara içilir mi ofisin içinde.Maske falan geçici yöntemler 2 gün takar 3.gün adamlara dalarsın.

Onlar işini düzgün yapsın, tuvalette birbirlerini de zükseler sesimi çıkarmam. Hepsini çok seviyorum hepsinin a.q. özellikle ibrahimin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Nargile hizmeti sunarsan nispeten rahatlarsın sanırım. Epey oldu nargile ortamına girmeyeli, şahsen de kullanmadım hiç ama hatırladığım kadarıyla dumanı sigara kadar rahatsızlık vermiyordu. Meyveli, aromalı bir şeyler oldu mu daha bir rahat olur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Bende sokakta acayip rahatsız oluyorum. Bende şurdaki solunum cihazlarından alayım diyorum.

http://brey.com.tr/brey/solunum-koruyucular/

janni tarafından 28/Eki/14 19:19 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3880 Toplam Mesaj: 31