folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dün 8 Mbit Di Bu Gün 2 Olmuş

Dün 8 Mbit Di Bu Gün 2 Olmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar dün 8mbitti net download yaparken 700-800 arasında seyrediyordu  kota felan aşmadım (adil kullanım zımbırtısınıı) ama bugün bakdım 2mbit ile download yapabiliyom arada böyle şeyler oluyormu düzelirmi ? sizdede oldumu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    hayat böyle bişey işte dün varsın yarın yoksun. :D hocam telefon et sike sike yükseltirler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------
    hayat böyle bişey işte dün varsın yarın yoksun. :D hocam telefon et sike sike yükseltirler.

ettim bakalım 48 saat içinde düzeltcekmiş :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bikaç kere kapatıp aç düzelene kadar :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu telekomun paketleri arasında kurnazca düzenlenmiş bir sistem var ve bağzı kişiler bu gizli şeyi göremiyor

bak dostum senin bağlantın büyük ihtimalle 1. olan anlattıklarına göre öyledir umarım " 'ye kadar ' işte tuzak burda herkez bu sisteme kanıyor ohhh negüzel 8 mbps ile girecem çok güzel diye bu paketi alıyor ama bağlantı hızınız sabit 8 Mbps de kalmıyor sürekli değişken yükselir ve düşer ve bu sistemde en son kota sistemi vardı 15 GB'tı kotayı geçtiğin zaman 512'ye düşüyor işte telekomun işi böyle siktir boktan bir sistem hala devam ediyormu bu sistem bilemem

ve 2. bağlantı ise sabit 8 Mbps ile girersin herzaman tabi bulunduğun telekom santrali destekliyorsa

boşuna onu pahalı yapmamışlar yani ;)

NETLİMİTSİZ

8 Mbps'ye kadar / limitsiz   <----------   bu bağlantıya kanmayın arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum " sabit 8Mbps değil değişken "

Ayda 54,90 TL
    ----------------------------------------------

8LİMİTSİZ

8 Mbps / limitsiz

Ayda 109 TL

KNOWLEDGE IS POWER!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

bikaç kere kapatıp aç düzelene kadar :D

hocam düşük olması hatlardaki yoğunluktan kendi modeminden değil bildiğim kadarı ile

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Ben aylardır 2-4 mbit arası kullanıyorum :F

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:

Ben aylardır 2-4 mbit arası kullanıyorum :F

anlatamadımki derdimi 1 gün önce full 8 mbit ile çekiyordum 800kbs ile 700 e düşüyodu sonra gene 800 e çıkıoyodu  onu sordum ben

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

arkadaşlar bu telekomun paketleri arasında kurnazca düzenlenmiş bir sistem var ve bağzı kişiler bu gizli şeyi göremiyor

bak dostum senin bağlantın büyük ihtimalle 1. olan anlattıklarına göre öyledir umarım " 'ye kadar ' işte tuzak burda herkez bu sisteme kanıyor ohhh negüzel 8 mbps ile girecem çok güzel diye bu paketi alıyor ama bağlantı hızınız sabit 8 Mbps de kalmıyor sürekli değişken yükselir ve düşer ve bu sistemde en son kota sistemi vardı 15 GB'tı kotayı geçtiğin zaman 512'ye düşüyor işte telekomun işi böyle siktir boktan bir sistem hala devam ediyormu bu sistem bilemem

ve 2. bağlantı ise sabit 8 Mbps ile girersin herzaman tabi bulunduğun telekom santrali destekliyorsa

boşuna onu pahalı yapmamışlar yani ;)

NETLİMİTSİZ

8 Mbps'ye kadar / limitsiz   <----------   bu bağlantıya kanmayın arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum " sabit 8Mbps değil değişken "

Ayda 54,90 TL
    ----------------------------------------------

8LİMİTSİZ

8 Mbps / limitsiz

Ayda 109 TL

Doğru söylüyor.Ama şansıma benim ev yakındı 1 mb la ve üstü falanla indiriyordum bazen en az 800 kb :Z

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

benim evim terminalin hemen yanında.

8mbit rahatça destekliyor. benimde internetimi 1 mbit'e düşürdüler. 2 ay boyunca full telefon görüşmelerim sonucunda yükselttim.

En sonunda adama dedim daha dün 1 ay kadar 8mbiti rahatça kaldırırken sorun yoktu. Şimdi mi desteklemiyor arkadaşım bırakın bu işleri iptal ettiriyorum ozaman internetimi dedim.

Ertesi gün internetim yükseldi, telefonla sorun varmı diye aradılar.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

benim evim terminalin hemen yanında.

8mbit rahatça destekliyor. benimde internetimi 1 mbit'e düşürdüler. 2 ay boyunca full telefon görüşmelerim sonucunda yükselttim.

En sonunda adama dedim daha dün 1 ay kadar 8mbiti rahatça kaldırırken sorun yoktu. Şimdi mi desteklemiyor arkadaşım bırakın bu işleri iptal ettiriyorum ozaman internetimi dedim.

Ertesi gün internetim yükseldi, telefonla sorun varmı diye aradılar.

aynısını dedim peki efendim iptal başvurunuzu alıyorum dediler kapattılar interneti

"
Toplam Hit: 2738 Toplam Mesaj: 22