Dün 8 Mbit Di Bu Gün 2 Olmuş
-
vay amk zamlanmış lan bu 8 mbit :| 49 ödüyoduk?
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
benim evim terminalin hemen yanında.
8mbit rahatça destekliyor. benimde internetimi 1 mbit'e düşürdüler. 2 ay boyunca full telefon görüşmelerim sonucunda yükselttim.
En sonunda adama dedim daha dün 1 ay kadar 8mbiti rahatça kaldırırken sorun yoktu. Şimdi mi desteklemiyor arkadaşım bırakın bu işleri iptal ettiriyorum ozaman internetimi dedim.
Ertesi gün internetim yükseldi, telefonla sorun varmı diye aradılar.
-----------------------------aynısını dedim peki efendim iptal başvurunuzu alıyorum dediler kapattılar interneti
-----------------------------İptal etsinler hacı ozaman. Smile veya biri'ye geç.
Aynı alt yapı ama olsun sen geç iptal ederlerse.
-
anlamadım tek bişi var. sizler okumadan mı imzalıyorsunuz sözleşmeleri ?
adam sana full 8 mbit mi vericem diyor ? 8 mbite kadar veririm diyor.
4 te verse bişi diyemezsin 1 de verse. adam hız garantisini vermiyor sende kabul ediyorsun.
-
-
bi dahada görmezsin 8 mbit zaten
-
modemi kapayıp açmadıkdan sonra, kotayı aşsanızda yavaşlamaz internetiniz.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
anlamadım tek bişi var. sizler okumadan mı imzalıyorsunuz sözleşmeleri ?
adam sana full 8 mbit mi vericem diyor ? 8 mbite kadar veririm diyor.
4 te verse bişi diyemezsin 1 de verse. adam hız garantisini vermiyor sende kabul ediyorsun.
------------------------+1
ayrıca, siz kendiniz modemi kapatıp açmasanızda, zaman zaman santralden kaynaklanan bazı resetler sonucu modemin hızı sabit kalmıyor. 8 mbit çakılı netin fiyatı 109 lirayken, siz 4-5 le bağlanıyorsanız şükretceksiniz. yada benim gibi 89 lira verip çakılı 4 mit kullancaksınız. ozaman sorun olmuyor :)
-
Ttnetle herşey mümkün!
-
Aldığım günden beri Netlimitsiz8 sabit hala hiçbir düşme problemim olmadı suanda hala kullanıyorum kota aşımınıda yaptığım halde net hala 8 mbt :)
-
kota 25 gb ta kadar artırıldı fakat ne hikmetse şuan 30 kb la dowland yapıyorum :|