Dün Bugün Yarınlarmız
-
Tuğrul baba güzel anlatmıssın teşekkürler ve ayrıca belirteyim Şeriat islamın hukuk kurallarıdır ve islamla bir bütündür Şeiatı boş verip müslümanım diyemezsin çünki şeriat ne sadece recm nede sadece kol kesmedir bir dinin bütün hal ve hareketleridir....
Ayrıca bu yazdıklarım ben müslümanım halimden memnunum diyenler içindir..
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------Düz mantık lı bi kaç bebe yine bi yerde anlasıp gelmisler belli..
Yazı sacma..sacma oldugu kadar gereksiz ve önyargılı
DefacToRx adama zeka seviyeni belli ediyosun demişin..hemen açıklıyım durumu.. Şimdi o adamın zeka seviyesini anlıcak kapasite yok ya sende .. oda sana yardımcı olmak istemiş..ama haklısınız sizin gibilere iyilik yaramaz..
Dedim gibi..Düz mantık Ve önyargı..nereye kadar bu kafayla gencler :) aklınızı basınıza alın..
-----------------------------konuyu ben açtım da kimseyle anlaştığım yok walla hele bebe falan hiç değilim :| düz mantık ve önyargı işine gelince adam kayıran yönetimin neyini sawunuyosuun onu hiç anlamıyorum :|
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------
ciddiye almadım hatta yazıcıdan döküm alıp hela da kıçımı sildim
-----------------------------helal olsun çok iyi bir fikir umarum emici halkalı olanlarını da bir gün yaparız yanlız onlar için daha çok saçmalık lazım durmak yok denemeye devam
-----------------------------teşekkürler ;)
-
neden?
kavga, küfür içermediği için mi?
Yoksa provakatif değeri olmadığı için mi?
Yada götten sallama uydurma bir yazı olmadığı için mi?