folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dün Geceki Gördüğüm Rüya

Dün Geceki Gördüğüm Rüya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar dün gece çok kötü bi kabus (diyelim) gördüm.
    boluya tayinim çıktı ve 9 gündür saglık bakanlıgı misafirhanesinde kalıyorum ve buraya geldigim günden beri her gece bu tür rüyalar görüyorum.

RÜYA;
    Bilgisayarda bişey arıyoruz ebabil kuşu diye sora bişiler oluyo kuş çığlıkları fln duyuluyo aniden sallanıyor ortalık
    sonra yegenim eşi ve ben çıkıyoz odadan. odadan çıkarken ayna var aynaya baktıgımda yüzüm şekil değiştirmiş görüyorum çok korkunç bi şekildi
    burnum uzun ve semerli yanaklarım çökmüş gözler çekik
    yazarken bile tüylerim diken diken
    sonra korkuyorum kendimi aynada görünce. bakıyorum yegenimin fln suratıda aynı benim gibi.
    aniden uyandım uyandıgımda sabah ezanı okunuyordu

sabah 5 te uyandım kalktım yatagı kaldırdım altından ekmek kırıntıları pogaça parçaları falan çıktı acaba bundan mıdır?

Adsense Gelirli Siteler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ekmek krıntılarından dolayı falan olabilir bak. aynaya arasıra bak :) çarpılma

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ebabül kuşu die bişi yoktur ama kuran da geçer bimlemle savaşında o kuşlar taşmı ne atmış düşmana:)

ama ekmek kırıntısındandır temizle öle zıbar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    yaw bu günde akşam oldu yatmaya tırsıyom amk.

Adsense Gelirli Siteler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    olm bende gittim arkadaşlarda yatacam bi kanepe vardı kıvrıldım oraya neyse ben uyumuşum alkolünde etkisiyle bunlar benim üstümü örtmüş gece böle birinin içine şeytan kaçmış ben onu cıkarmaya çalışıyorum, tam çıkarken ipne benim içime kaçıyo sonra bişeyler oluyo falan ölüyordum bi kalktım dediğin gibi ezan okunduğu sırada bi baktım akşam boyunca yediğimiz cipler ekmekler falan hep kanepenin arasına girmiş. temizledim yattım bişe görmedim bidaha sende dikkat et

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    niksiz demiş;
    ebabül kuşu die bişi yoktur ama kuran da geçer bimlemle savaşında o kuşlar taşmı ne atmış düşmana:)

ama ekmek kırıntısındandır temizle öle zıbar
    -------------
    ebabil bir kuştur bunu bilmeyen puşttur ;)
    o kırıntılar yüzündendir mutlaka bide kafan üçgenmiydi? cinlerin öyle çünkü gören çok tanıdığım var herneyse
    hazır kalkmışken bide namaz kılsaydın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Temiz yerde yatmayı denesen daha sağlıklı olur..
    Yatmadan önce de 3 Kulhü 1 Elham oku rahatça uyursun..
    Tabi sağına dönüp yapmalısın :)
    Besmele çekmeden yatmayı da unutma..
    Böyle olaylar olduğunda uyandığınız zaman Besmele çekip sağınıza dönüp yatmalıymışsınız..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    @nickimyok: nası yok ebabil kuşu diye bişi var resimleri bilem var google amcada
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    yusuf yusuf :( yaw şaka biyana cidden çok fazla etkilendim çünkü bir değil iki değil her gece aynı uyumaktan korkuyorum yaw dabbe gibi olduk

Adsense Gelirli Siteler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    :D bolunun havası çarpmış seni bende boludayım bende görüyodum her gece yatakta uyuyamıyodum odamı değiştirdim sorun çözüldü :D ortamın temiz olmasına dikkat et birde kıble olayına dikkat et

:|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ilk yerde görülen ruya dogrudur ayrıca niçksiz ebabil kuşu die bişey yoksa kuranı kerimde nasıl geçiyo anamadım:S

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 3420 Toplam Mesaj: 27