folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dün Geceki Gördüğüm Rüya

Dün Geceki Gördüğüm Rüya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    yaw kırlangıç işte ebabil

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek
    dostum yatağın yerini değiştir bide öyle dene :)...

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    ya hiç korma bişi olmaz, ben bu konuda tuğrulbabaya katılıyorum senin kıç açıkta kalmış :)

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    Ekmek kırıntılarıdır %95 :)
    kaç tane yazı okudum yatağa kırıntı dökmekle ilgili kaç tanıdığımada oldu geliolar harbiden
    başka yermi yoktu amk yemek yemek için de yatkta yedin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu mu derin konu?!?!?!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yigiter
    yigiter's avatar
    Erkek
    Bu gece yemeğimi yatakta yiyeceğim :D Ve kancık cinlerle sevişiceez.. Ha söyleyim bu arada pezevenk cinlerinede seni rahat bıraksınlar bu arada :P
    İnanç meselesi rüya müya..Ben bi bok görmüyom yıllarca..Değil ekmek kırıntısı komple fırında bile yattım bi halt olmadı :) Kafanda bitiyor iş..
    Ve ayrıca konu derinleştikçede boku çıkıyor :D

Googledan beni arayıpta buraya kadar gelen insanoğlu sözüm sana; her hakkı saklıdır :P
Toplam Hit: 3771 Toplam Mesaj: 27