folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünanın İlk Balistik Füzesi Vergeltungswaffezwei 2 (V2)

Dünanın İlk Balistik Füzesi Vergeltungswaffezwei 2 (V2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dört dörtlük bir konu bu tip konulara bayılıyorum lemuria devam et

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

Nazi Almanyasına karşı benimde çok büyük bir ilgim var. Bir çılgın adam o günün şartlarında versey antlaşmasının ezici maddeline rağmen ekonomiyi düzeltiyor eflasyonu düzeltiyor, sonra Alman milletlerini topluyor.Son klan bir alman milleti kalmıştı onuda Polonya vermeyince polonyanın anasını s.kti, tabi bu durumdan fransa ve ingliterede rahatsız burası benim diyerek almanyaya savaş açtılar Hitler onlarıda ... :D, sonra Rusya da kaşınıyordu rusyayıda :D, ama işin için Almanyadan kaçan Einstain ın desteklediği Amerika girince savaşa nükleer güç bulaştı :S, orada kaybetti.Almanya savaşı kaybetmesine rağmen, kendi verdiği kayıpların 2 katını düşmana verdi. :D

Sıra geldi Osmanlı ya... :D Osmanlı dünyanın gelmiş geçmiş en büyük, en organiz ve en güçlü devletiydi abi vakti zamanında. Eğer o matbaayı alsaydık çıktığında Türklerin büyük emeli olan cihana hakimiyet gerçekleşecekti. Fatihin yaptığı şahi topu ve havan topunun dünya savaş sanatına katkısı büyüktür. Ben şu anda kendimden utanıyom savaş sanatının ana hatlarını ben buldum ama onlar geliştirdi :S:S

Son olarak Atatürk'ün şu sözü aklımıza gelsin :D:D : Aradağın güç damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

-------Yani adamların şu anda bizden görüp geliştirdiği teknolojiyinin ben daha iyisini yaparım ------------

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    mükemmelsin hacı ya :| arşivliyorum ben bunları tarihi dökümanlar diye. yakında naziler diye alt kategori açacam sayende :D

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    ilgilenen arkadaslar erwin rommel ile joseph goebbels'i arastırın simdi yazardım uzun uzun ama usendim bu ikisi hitleri hitler yapan adamlardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar konuyu beğenmeniz hoşuma gitti..şimdi V2 American Bomber'ı size tanıtmak istiyorum ama elimde yeteri kadar döküman ve kaynak yok bi kaç tane proje şeklinde resim var olmadı kendim döküman yazıcam .. :|

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

heinz guderian ı da ekle erwin rommelin yanına.

hitler tek başına değildi.

Yalnız varsayım bazında düşünceme göre el altından türkiye almanya ittifağından şüphem var biraz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

hatta bir resim vardı masa basında zamanın yetkilileri oturmus bi şeyler yazıp çiziyolardı arkalarındada solda swastikalı bayrak sagda Türk bayragı gerci fotoraflanıcak bir sey oldugu için yapılan her neyse gizli olmadıgıdır hatta resmi volkan konuya montalasın vardı bi aralar bende de silinmiş gitmiş ilginç bir resimdi

heinz adamımdır blitzkrieg ın yaratıcısı bu saysede fransa 4 haftada alındı tank komutanıydı herhalde yanlıs hatırlamıyosam.nazi komutanları baska bir dunyadır onlar için ayrı ayrı konular acıp sayfa sayfa tartısmak gerekir böyle komutanların generallerin yanında ustun askerlerede sahiplerdi onlardan biri stuka pilotu hans ulrich rudel dir

500 kusur tank top tufek patlatmıstır bir cok kez ucakla dusp hatta ve hatta kolunu bacagını kaybetmiştir hitlerin gel oglum seni emekli edelim git evine patlıcan biber yetisdir demsine ragmen o hala tek kol tek bacak stukasıyla tank patlatmaya devam etmiştir bunu uzerine hitler kendisine özel altın defne yapraklarıyla kaplı mucehverli bir madalya yaptırmıstır yani kısaca hayvandır

simdi adamlar böyle generallere böyle askerlere vede teknolojiye sahipken savasmıyıpta neyapıcaklarmıs.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

Yalnız varsayım bazında düşünceme göre el altından türkiye almanya ittifağından şüphem var biraz.

Hocam Nazi'ler ve Türkler'in el altı ittifak'ı vardı ve şu andada devam etmektedir .. Eğer bazı şeyler yolunda gitseydi Rusya'ya saldırı için Türkiye Türklerindne oluşan mükemmel bi Tankçı taburu oluşturacaktı..hatta elimde videolar vardı Tiger'ları kullanabilmesi için eğitilen Türkler ..Führer ve yanında zamanın Türk elçi ve komutanları...ayriyeten Türkler Nazi'lerin en eşsiz karargahlarına giren tek millettir..ki oraya zamanında ne Mussolini nede diğer İtalyan üst düzey yetkilileri girebilmişti..

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

jerry bunu yazdı:
    fasist fasist. bir millet idealleri ile fasistligi birlestirirse onunde kimse duramaz!!!!

bu sözü sevdim güzelmiş , msn nickime yazam :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    TugrulBaba bunu yazdı:

Hocam Nazi'ler ve Türkler'in el altı ittifak'ı vardı ve şu andada devam etmektedir .. Eğer bazı şeyler yolunda gitseydi Rusya'ya saldırı için Türkiye Türklerindne oluşan mükemmel bi Tankçı taburu oluşturacaktı..hatta elimde videolar vardı Tiger'ları kullanabilmesi için eğitilen Türkler ..Führer ve yanında zamanın Türk elçi ve komutanları...ayriyeten Türkler Nazi'lerin en eşsiz karargahlarına giren tek millettir..ki oraya zamanında ne Mussolini nede diğer İtalyan üst düzey yetkilileri girebilmişti..

yani varsayım bazındaki şüphelerimde haklıyım?

İşin aslı ne biliyormusun avrupa halkları arasında sadece almanlara teveccühüm var. Belki de bu teveccühten ötürü alman-türk iştiraki konusunda biraz şüphe (istek) duymuşumdur..

Teveccühüm ise şu sebepten, yaşımız elbette savaş yıllarına yetmez ama yıkılmış bir almanyanın dünya ekonomisinde dizginleri tutan güç haline gelmesi, tek başına koskoca dünyaya kafa tutması, savaş yıllarında aynı şekilde bütün bir dünyayı az bir müttefikle dur etmesi bana sevimli görünmüştür daima. Cesaret ve akıl başka şey.. Aynı anda bir toplumda bulunması son derece zor bu toplumlardan biri hiç şüphesiz almanlardır.

Nazi karargahına girebilen tek millet demişsin aklıma takıldı da, sence 1. dünya harbinden kalma müttefiklik duygularını perçinlemek adına olmasın bu davranış daimi ortaklık gibi bir şeye dönüştürmek için?

Toplam Hit: 4917 Toplam Mesaj: 28