Dünya İle Chat Leşmek İçin Program
-
Arkadaslar ruslarin mail.ru agent i var süper birşey giriyorsun milletle chatlasiyorsun bir sürü insan var.
bu tarjda ingilizce konuşmak için telefona bir program varmi. Kişileri arican oradan tanişacagin felan telefon için böyle bişey gerekiyor
tüm gün telefondan yazişip biraaz ingilizce pratik yapmak istiyorum.
-
Bende arıyorum . Omegle , chatruletteye girdim küfür etmedikleri kaldı , iki satır birşey yazan yok
-
chatrulette mi :)
-
Vallahi ruslarin agenti süper bişey karilari kızlari ariyorsun bakiyorsun ruslarda masallah konuşmayi cok seviyolar. ben bi bakayim o dedigin programa.
-
hacı ben badoo kullanıyorum ama etrafındaki badoo kullanıcılarını gösteriyor bu yüzden senin işini göreceğini sanmıyorum
-
SeRDaR bunu yazdı
chatrulette mi :)
Fazla kurcalamadığım için yanlış yazmış olabilirim de , böyle alay geçer gibi yazmak olmamış ....
-
kostalk
-
hacılar çakma bir face hesabı açın, ordan da "topface" uygulamasına girin,
autoclick ile herkese 8 puan verin, 1.2 saniye olarak ayarlayın hızı, veya herkese "hi :)" diye mesaj yollayıp sonra 8 puan verdirebilirsiniz.
Tek tek uğraşmayın yani..
2-3 gün sanal pc'de yapmıştım böyle, sonra bir baktım 600mesaj gelmiş..
5tanesi geldi ist'a 1 yılda :D
-
kaanstain bunu yazdı
autoclick ile herkese 8 puan verin, 1.2 saniye olarak ayarlayın hızı, veya herkese "hi :)" diye mesaj yollayıp sonra 8 puan verdirebilirsiniz.
sen nasil bir insansin ya neler den neler yapmissin öyle.
-
Huerfanos bunu yazdı
kostalk
Boyle bişey bulunamadi Google Destekli arama sonucumuz.
-
scarletbeard bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
sen nasil bir insansin ya neler den neler yapmissin öyle.
Emekliye ayrılmadan yapıyoduk böyle şeyler ;)