Dünya İle Chat Leşmek İçin Program
-
kaanstain bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
hacılar çakma bir face hesabı açın, ordan da "topface" uygulamasına girin,
autoclick ile herkese 8 puan verin, 1.2 saniye olarak ayarlayın hızı, veya herkese "hi :)" diye mesaj yollayıp sonra 8 puan verdirebilirsiniz.
Tek tek uğraşmayın yani..
2-3 gün sanal pc'de yapmıştım böyle, sonra bir baktım 600mesaj gelmiş..
5tanesi geldi ist'a 1 yılda :D
sen nasil bir insansin ya neler den neler yapmissin öyle.
Emekliye ayrılmadan yapıyoduk böyle şeyler ;)
Buralarada Karıkız sıkıntısı yok yolda gordügüne privet de sonra kak dela de işler nasil derken bir bakmişssin iş olmus kari yataktasini votkanin etkisiyle ama tuttum seni bende bundan sonra topface aga.
-
enteresan bilgiler :D
-
http://www.livemocha.com adresine girdim ingilizce die anasini satayim 1 sayfa komple ingilizce ogrenmek isteyen türkle dolu.
bildigin türk bayraklari alt alta dizilmiş . Bukadar mi kötüyüz yada istekli.
-
scarletbeard bunu yazdıkaanstain bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
autoclick ile herkese 8 puan verin, 1.2 saniye olarak ayarlayın hızı, veya herkese "hi :)" diye mesaj yollayıp sonra 8 puan verdirebilirsiniz.
Buralarada Karıkız sıkıntısı yok yolda gordügüne privet de sonra kak dela de işler nasil derken bir bakmişssin iş olmus kari yataktasini votkanin etkisiyle ama tuttum seni bende bundan sonra topface aga.
Ya benim işim olmaz böyle şeylerle normalde, geçen yıl ameliyat sonrası bir hafta kadar evde yatmam lazımdı,sıkındıdan o arada bir arkadaş söylemişti girdim. Hemen cinliğine kaçtım tabi işin.. işte toplamda 1 hafta kurcaladım, o zamandan bu yana görüştüklerim var..
-
scarletbeard bunu yazdı
http://www.livemocha.com adresine girdim ingilizce die anasini satayim 1 sayfa komple ingilizce ogrenmek isteyen türkle dolu.
bildigin türk bayraklari alt alta dizilmiş . Bukadar mi kötüyüz yada istekli.
sen o bayrakları incele arada manav cemale rastlama imkanın yüksek. Livemocha da bitti artık.
-
çizelim. eşe dosta lazım olur :)))
-
Çizik güzel mazemeler taktikler çıkıcak gibi:D
-
scarletbeard bunu yazdıkaanstain bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
hayal gücün çok kuvvetliymiş ,iyi yazmışın :D Arkadaşlarla yorumuna çok güldük taşak geçtik ahah :D
Kiev'den selamlar.
u235 tarafından 10/Kas/12 02:40 tarihinde düzenlenmiştir -
scarletbeard bunu yazdı
Arkadaslar ruslarin mail.ru agent i var süper birşey giriyorsun milletle chatlasiyorsun bir sürü insan var.
bu tarjda ingilizce konuşmak için telefona bir program varmi. Kişileri arican oradan tanişacagin felan telefon için böyle bişey gerekiyor
tüm gün telefondan yazişip biraaz ingilizce pratik yapmak istiyorum.
siteyi tanıtsana ne yapmamız gerekiyor, yada ingilizce butonu nerede göremedim onu bulsam yeter :D
-
http://www.younow.com