Dünya Üzerinde Çok Bişey Miyiz Yani ?
-
Türk vatandaşı olmaktan gurur duymakla birlikte dünya üzerinde '' oyun kurma '' Bilmem ne '' açılımlar'' yapma ''Dünya sanayi devi israile ''laf sokma sanatıyla'' kendimizi bi şey zannetmiştim. Ama gördükki Libya saldırısında zorla zorla girdik araya ABD yi korumaya bişeyler bişeyler.
Bence çok bişey değiliz yeri geliyor arapları eleştiriyoruz felan ama adamlar petrok kralı iran petrol suriye yine öyle mısıra laf sokuyoruz da mısırda ki yer altı kaynakları var mı biz de ?,
Bizde ne
SANAYİ VAR.
ne
TARIM VAR.
ne
PETROL VAR.
bizde başartösü, laiklik ve demokrtasi kavgamız var.
Cari açık almış başını gidiyor.
Giren çıkandan milyon dolar kere fazla.
,
Harbi bir ara bişeyiz sandım ama,
Bu üçünde sürekli geriliyoruz. Güneşi balçıkla sıvıyoruz. Ağzı laf yapan bir başbakandan başka bişeyimiz yok.
Oda para etmiyor prestij gediğini düşünüyoruz da kim takıyor ki bizi...
Bizde ancak VATA:N MİLLET SEVİSİ DİN İMAN GÜCÜ var. Ama günümüzde işleyen ABD nin kodlarının vermediği uçaklar la savaş kazanabiliyoruz.
Yani bana sorarsanız gözümüzü açacak bir muhalefet olmadıkça battıkça batıyoruz.
ChP de iyi sayılabilir eleştirilerinde ama kardeşim askerliğe saçma laf sokuyorsun milletin dinin İSLAM ken sen en büyük kozundan kendi şeyine tekme vurup hep karşıda duruyorsun.
Birde bu iş bulma mevzusunda güvenşrdim tuttu aile sigortası....
,Ey kemal hocam zaten bu devlet işsizlik mamaşını veryor sen niye millete yatma garantşsşi veriyorsun.
Sürçü lisanın dibine vurdum. Özür diliyorum ama sesimi burdan başka duyurcak pozisyonda değilim. bunu zaten biliyordunuz ama ben yinelemek istedim malum seçim zamanı
oylar kime atarsanız atın da akp ye atarsanız birazdaha göğsümüz kabarır.
saygılar.
-
Bizde ay taktiği var AYYYYY !! kaçar gibi yapıp gaçmıyoz aslında..
-
aga
petrol bizde var
sanayi bizde var
tarım bizde var
AMA
başımızdaki 3-5 şahısın cebi milyon dolarlarla dolarken milyar dolarlık kaynaklar hibe ediliyor
ve halk onların sikinde değil
ab ve abd ye bütün kaynaklarımız hibe ediliyor
çünkü sayın büyüklerimizin paraya çok ihtiyacı var halka milyar dolarlar vermek yerine
kendilerinin milyon dolarlık rüşvet almaları onlara yetiyor
gerçi sayın büyüklerimizde cumhuriyet kurulduktan 20-30 sene sonra başladı bu ihtiyaçlar
atatürk gitti
aç ve açıkta büyükler geldi hep devlet başına
ayrıca hibeye karşı çıkanı yaşatmıyorlar
neden ?
hem büyüklerimiz doyuyor
hem ab ve abd ihtiyacı olan kaynakları sudan ucuza kullanıyor
hemde ab ve abd o kaynakları bizden alıp bize altın fiyatında geri satarak milyar dolarlar kazanıyor
su fiyatın al, altın fiyatına sat, kim bu oyunu bozdurmak ister?
ayrıca dışa bağımlı olalım diye
sende tarım biterse
sanayi biterse
naparsın
gider el den alırsın
el de su fiyatına şeyi altın fiyatına sana satarsa kimseye çomak sokturtmaz
libya dışa bağımlımıydı
değildi !
girdiler elindeki avcundakileri alıcaklar
ırak
keza öyleydi tarım yoktu ama adamlar bağımsızdı, diktatördü herif ama yer altı kaynaklarını ele hibe etmiyor halka birşekilde veriyordu
bizde kaynaklarımızın %90 ı hibe ediliyor
karadenizde
akdenizde
doğuda
petrol kuyuları betonlarla kapatılıyor
neden
coni amca gelip çekicek o petrolü sen çekemezsin abisi
-
Libyaya gitmek zorunda başka bi ihtimal yoktu
-
NATO girmeyecwek dedikte kale alan çıkmadı bile. Biz ABD ile dost onun uşağı israil ile düşmanız varmı böyle bir şey.
-
facebook bende biliyorum şimdi doğuda bazı kütbaşlar protesto yapıyor oranın altı petrol kaynıyor zaten elden çıksın diye uğraşıyorlar.
Hay böyle sömürgeciliğin. devletin başına öyle bir adam gelecekki ana baba bacı akraba olmayacak bizimkisi oğlum ölecek diye askere göndermedi herkesde şey korkusu var.
Bu ülkeyi ne ben ne başkası artık zor kurtarır birileri. şimdi %80 le iktidar yapalım biraz toki bir kepçe yemek oh yat aşağı : atatürk insan değildi anasını satim. yatmadı sanki o adamın keydi yoktu mallaştırdık iyice
-
ahanda bugün suriyede patlak veriyor başkaldırılar
daha öncede yazmıştım gene yazıyorum 2011'de iran-israil-abd çatışması olacak
ve 2012'ye korkarak gireceğiz
-
yaw göz göre göre rüzgar pervaneleri daha ucuz ve daha maliyetsiz olmasına rağmen nükleer santral kurulucak ya ona yanarım :( sırf birilerinin cebi dolsun diye bu kadar O.ç olunurmu ya oluyor işte... Petrol adana,da topraktan artık kendi fışkırıyor ama amerikanın bize yaptığı marsshal yardımından sonra bir daha yer altı kaynaklarını kullanamıyoruz ilginç değilmi ?
-
-------------------------------------------------
karadenizde
akdenizde
doğuda
petrol kuyuları betonlarla kapatılıyor
--------------------------------------------------
Yüzyılın yalanıdır , bi zamanlar mail le dolaşan halk efsanelerini gelipte burda konuşmayın.
-
BOR var bizde boru mu be
-
Harbi bizi iyi uyuttular lan yok dünyanın en güçlü kara ordusu falan yok efendim misak-ı milli falan. VAy anasına elin oğlu okyanusu aşıp petrol kuyularına giriyor biz hatayı referandumla zor alıyoruz. Biraz faşist olmak lazım