Dünyada Yer Çekimi Olmayan Odalar Nasıl Oluşturuluyor
-
kafkafkaf bunu yazdıMetanet bunu yazdı
yercekimine zit ve esit bir manyetik alan olusturulursa olur diye dusunuyorum.
Konuya wert hazretlerini cagiralim aciklasin.yerçekimi ve manyetik enerji birbirinden farklı enerji türleri, o ortam sadece uçakta oluşturulabiliyor.
tamamda hocam sonucta iki zit kuvvet ortami sifirlar, enerji cesidiyle alakasini cozemedim?
-
Metanet bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdıMetanet bunu yazdı
Konuya wert hazretlerini cagiralim aciklasin.yerçekimi ve manyetik enerji birbirinden farklı enerji türleri, o ortam sadece uçakta oluşturulabiliyor.
tamamda hocam sonucta iki zit kuvvet ortami sifirlar, enerji cesidiyle alakasini cozemedim?
manyetiik alanı sabit tutmak zor olmaz mı. Hadi bir şekilde oluşturdun kıyafetlerle falan adamı havada tutuyorsun. Aşağı yukarı hareketlerde denge bozulur. Yerçekimi gibi sabit kalmaz.
-
10metre/saniyekare ivmeyle dünyaya doğru hızlanan her cismin içinde yerçekimi 0lanır, dünyadan uzaklaşırken 2G ivmeye maruz kalırsınız, 7Gden sonra insan ölür, dünyadaki yerçekimsiz ortamlar bir dikey hava tünelinde aşağıdan hava basıldığnıda oluşturuluyor, süper iletken kıyafetlerle manyetik alandan da faydalanılabilir
-
glaurung bunu yazdı
10metre/saniyekare ivmeyle dünyaya doğru hızlanan her cismin içinde yerçekimi 0lanır, dünyadan uzaklaşırken 2G ivmeye maruz kalırsınız, 7Gden sonra insan ölür, dünyadaki yerçekimsiz ortamlar bir dikey hava tünelinde aşağıdan hava basıldığnıda oluşturuluyor, süper iletken kıyafetlerle manyetik alandan da faydalanılabilir
bu bilgi sağlıklı ve guzeldi teşekürler hocam
-
Metanet bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdıMetanet bunu yazdı
Usta manyetizma ile yerçekimi yok edilemez, bak aşağıdaki konuda bende öyle sanıyordum...
http://www.tahribat.com/Forum-Manyetizma-146894/
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bunu diyorum üstat ben,
açıklama yapılmış :|
-
Bi adam bi gün de normal bir şey düşünmez mi arkadaş :|
Takdir ediyorum abi seni :) -
Benimde merak ettigim bir konuydu takipteyim
-
Bir şekilde oda gibi bir yerde yapıyor bilim adamları bunu. Ben bunun için bir uçağı serbest düşüşe geçirdiklerini sanmıyorum. Yani astronot adayları duvara, tavana falan yapışırdı. Asansörün serbest düşüşe geçmesi gibi.
-
aklıma shockun dediği gibi merkez kaç geldi ama mide bulantısı kusma gibi şeyler yaratık oluşan manyetik enerjiden beyin cok etkilenmezmi.