Dünyadaki İlk Harddisk
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------
onlara 4gb küçücük flash disk gösterip yüz ifadelerini görmek isterdim doğrusu :D
ahahaha ..
bu sefer tasak malzemeside biz olurduk :)
bunu nereye sokucaz dediğinde ne bok yiycez hoca :)) -
hp32 bunu yazdı:
black_lord bunu yazdı:
onlara 4gb küçücük flash disk gösterip yüz ifadelerini görmek isterdim doğrusu :D
ahahaha ..
bu sefer tasak malzemeside biz olurduk :)
bunu nereye sokucaz dediğinde ne bok yiycez hoca :))
-----------------------------:D doru lan usb mi vardı ozaman ben en iyisi benim bilgisayarı götürym :D crysis oynarım onlarda bakar ama sonra ya oldururler yadaödüllendirirler
-
az önce aldın ufacık bişey 500 gb ama yarın obürgün buda komik gelcek anasını satim :)
-
:))) harika cidden bugunun teknolojisine bakin birde baya ilerlemisiz /ulke baabinda olmasa bile dunya ilerlemis :)
-
Antikky bunu yazdı:
usb yi geliştirmesi lazım önce,sonrada o algılayabilecek bir işletim sistemi,seri işlem yapması gereken işlemciyi unutmayalım.
teknolji iç içe hoca,4gb usb ile gitseydin böyük ihtimalle,ne güzel anahtarlık tepkisini alırdın.
-----------------------------ahahah dagildim yaw..... butuncul dusunmek lazim... arkadaslar beyin firtinasi yapiyor zannimca... :B
-
şu anda bizde 4 gb'lık usb aygıtlarından, 200 gb'lık hdd'lerden bahsediyoruz 80 gb bile kimi insanlara muhteşem büyüklükte alan dedirtiyor. 1 TB'ı duyan şaşırıyor. Lakin 1 petabyte'lık serverleri bile duyar haldeyiz gelecek nesilde bizmile bu şekilde dalga gececek :D ayy 1 tb'lik hdd kullanıyor ben geçmişe gidip 4 tb'lik usb aygıtı göstersem ne derlerdi gibisinden :D