Dünyadaki İlk Harddisk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    black_lord bunu yazdı:
    -----------------------------
    onlara 4gb küçücük flash disk gösterip yüz ifadelerini görmek isterdim doğrusu :D
    ahahaha ..

bu sefer tasak malzemeside biz olurduk :)

bunu nereye sokucaz dediğinde ne bok yiycez hoca :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

hp32 bunu yazdı:
    black_lord bunu yazdı:
    onlara 4gb küçücük flash disk gösterip yüz ifadelerini görmek isterdim doğrusu :D
    ahahaha ..

bu sefer tasak malzemeside biz olurduk :)

bunu nereye sokucaz dediğinde ne bok yiycez hoca :))

:D doru lan usb mi vardı ozaman ben  en iyisi benim bilgisayarı götürym :D crysis oynarım onlarda bakar ama sonra ya oldururler yadaödüllendirirler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    az önce aldın  ufacık bişey 500 gb ama yarın obürgün buda komik gelcek anasını satim :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcksystem
    Fcksystem's avatar
    Erkek
    :))) harika cidden bugunun teknolojisine bakin birde baya ilerlemisiz /ulke baabinda olmasa bile dunya ilerlemis :)

Latte > AMD Readon HD 7990 praying > Intel Core i7-3970X kitty kitty > idiot idiot.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    usb yi geliştirmesi lazım önce,sonrada o algılayabilecek bir işletim sistemi,seri işlem yapması gereken işlemciyi unutmayalım.
    teknolji iç içe hoca,4gb usb ile gitseydin böyük ihtimalle,ne güzel anahtarlık tepkisini alırdın.

ahahah dagildim yaw..... butuncul dusunmek lazim... arkadaslar beyin firtinasi yapiyor zannimca... :B 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    şu anda bizde 4 gb'lık usb aygıtlarından, 200 gb'lık hdd'lerden bahsediyoruz 80 gb bile kimi insanlara muhteşem büyüklükte alan dedirtiyor. 1 TB'ı duyan şaşırıyor. Lakin 1 petabyte'lık serverleri bile duyar haldeyiz gelecek nesilde bizmile bu şekilde dalga gececek :D ayy 1 tb'lik hdd kullanıyor ben geçmişe gidip 4 tb'lik usb aygıtı göstersem ne derlerdi gibisinden :D
Toplam Hit: 3601 Toplam Mesaj: 17