Dünyadaki Milyonlarca Ünlüden Hangisine % Kaç Benziyorsunuz ?
-
Dünyadaki milyonlarca ünlüden hangisine % kaç benziyorsunuz ?
Ordaki gözat kısmına kendi resminizi koyuyorsunuz sistem sizin
yüz hatlarınızı taratarak hangi ünlüye % kaç oranında benzediğinizi
gösteriyor çıkan resmin yanındaki ok işaretleri ile farklı % de benzediklerinizi görebilirsiniz.
-
yine johnny deep e benziyorum 2 senedir :) geçen sene %65 di bu sene %70 olmuş :)
lanet olsun çok yakışıklıyım :P
-
mühim olan benim hangi ünlüye benzedğim değil hangi ünlünün bana benzediği hahaha:D
bana benzeyenler;
tarkan (%74) gerorge clooney(71) jhon pell(67) usher bide mark anthony de 59.. neymişim bennn bee heheyttt!!!!
-
Richard Gere %80 :|
-
polet alemdaR bana benziyor, :D
-
hocam çok yakın olmayan bi resmi koydum %70 Putin dedi :D
-
resmin çekiliş tarzına gülmene somurtmana göre ünlü seçiyor iki değişik resimde bi bred pitt çıktım bide steven gerard :D
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------mühim olan benim hangi ünlüye benzedğim değil hangi ünlünün bana benzediği hahaha:D
bana benzeyenler;
tarkan (%74) gerorge clooney(71) jhon pell(67) usher bide mark anthony de 59.. neymişim bennn bee heheyttt!!!!
-----------------------------
vay maşallah neymişisin sen :D
tarkan markan george clooney felan :) iste ben verem amk... -
SawIV bunu yazdı:
resmin çekiliş tarzına gülmene somurtmana göre ünlü seçiyor iki değişik resimde bi bred pitt çıktım bide steven gerard :D
ee bu sistemde bi yere kadar :D
ilkinde üsttede dediğim gibi %70 Putin çıktım..
ikincisinde, hafif acılı bi yüz ifademi koydum ilk 4 benzetmede 4 tane hatuna benzetti beni...(hatunnarda güzelmiş hea...)
5. sırada Adrien Brody yaptı beni(Çıldırış ve Piyanist'te oynayan eleman)
7.Sırada %66 ile Charlize Theron'a benzetti...
az daha zorlasam beyonce çıkarım durun hele.. -
Lemuria bunu yazdı:
Richard Gere %80 :|
-----------------------------mauheha benziosun hakkaten ama %80 gibi buyuk bi oranda degil :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------mühim olan benim hangi ünlüye benzedğim değil hangi ünlünün bana benzediği hahaha:D
bana benzeyenler;
vay maşallah neymişisin sen :D
tarkan markan george clooney felan :) iste ben verem amk...
-----------------------------hacı yok yav insana benzeyen tek bi resmim var oda kısa saçlı onla yaptım bende.. şimdi saçlar sırtımda ak sakalda 32
metre var evsiz berduşlar gibiyim ula... 2 gün evvelde yedğim pastırmanın kokusuda çıktıki sorma gitsin...