Dünyadaki Milyonlarca Ünlüden Hangisine % Kaç Benziyorsunuz ?
-
saçlar uzun olduğundan karı olarak algılandım.
edit : hiç gerçekçi değil a.q.
-
@Kleisthenes;
aha bende onu düşündümde kısa koydum... bide bişi soram saçla ilgili mürid.. benim saçlar aşırı dökülüyor avuç avuç
uçlarından aldırman lazım kesilme vakti gelmiş dedin hatun ama aldırırsak gidecek baya gibi duruyor ne yapayım
sabun zart zurt bişey varmı kullanılacak? sen bilionmu?
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------@Kleisthenes;
aha bende onu düşündümde kısa koydum... bide bişi soram saçla ilgili mürid.. benim saçlar aşırı dökülüyor avuç avuç
uçlarından aldırman lazım kesilme vakti gelmiş dedin hatun ama aldırırsak gidecek baya gibi duruyor ne yapayım
-----------------------------Yeni bi şapmpuan çıkmış diyolar :))))))))))) :D:D:D
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------saçlar uzun olduğundan karı olarak algılandım.
edit : hiç gerçekçi değil a.q.
-----------------------------
mühahaaha boşver atak, kızlar böyle seviyo demi :D -
vay anasını bushun resmini koydum %90 bush dedi sadece helal olsun
-
amele_2 bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------Yeni bi şapmpuan çıkmış diyolar :))))))))))) :D:D:D
zuhauhauha :D eee sonra :D -
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------hoca rejouce mıdır nedir ondan kullan.özellikle de hindistan cevizlisini tavsiye ediyorum.daha yıkarken ferahlatıyor.bir de avon un saç bakımıyla ilgili bi ürünü var haftada bir saçına sürüyorsun
dökülmeleri engelliyor.o ikisini al saçlarının dökülmesi durur.bir de şampuana bir şey katıyorsun şimdi unuttum,hatırlayınca sana pm atarım.o da dökülmüş saçların yeniden çıkması için işe yarıyormuş. -
her degisik resimlerde bana çogunlukla japon kizlari koyuyor, birde gerçek ünlü resmi koymali nedicek ^^
-
sahmaran bunu yazdı:
her degisik resimlerde bana çogunlukla japon kizlari koyuyor, birde gerçek ünlü resmi koymali nedicek ^^
-----------------------------tatar mısın? =)
-
@amele_2;
hacı saçlar düz yoksa hemen alacam... takviye edeceğim yer orman gibi oraya fazla o ama :D saçlar kıvırcık deil işte:D
@Kleisthenes;
hacı o avonu öğreneyim şamupayana katılan şeyde biyoksinmi bepantenmi öyle bi adı vardı heralde belkide yannış
biliyomdur bi bakayım haberşelelim olmadı