Dunyadisi İletisim
-
Cinler disinda evrende bedeni olan canlilar var biz uzayli diyoruz.Ama bedene ihtiyac duymayan varliklar da var.Bunun kaniti tak diye hemen verilemiyor.Bu varliklar her insanla irtibata gecmiyorlar insan seciyorlar.Neden irtibata geciyolar ki ??Onlar insanlara yardim etmek isteyen dost canlisi iyi varliklar.Neden otaya cikip biz geldik merhaba demiyorlar??Insanlik boyle birseye hazir degil cogu insanlar bilmedikleri gormedikleri anlayamadiklari seylerden korkarlar ve ilgilenmek istemezler.
Eger illa ki kanit ariyorsak hemen pat diye bulamiyoruz ama onlarla iletisime gecen (telepati yolu ile) insanlar var.Tabi her insan ben telepati yapmak istiyorum diyim yapamiyor ancak onlar isterse bizimle iletisim kurabiliyorlar.Arti medyada olsun tum dunyada sarlatan yalanci medyumlar falcilar vs. var iste bunlar pis insanlar.Arti buyu yaptirmak ve yapmak iyi veya kotu kesinlikle gunahtir.
-
ben inanmiyorum. Dışarda bizden düşükte olsa yüksekte olsa teknolojiye sahip bir yaratıklar yaşıyor olamaz.Size şunu diyim discovery channelda izlediğim bir belgeselde bilim adamı tuhaf bişi sölemişti.
''Eğer atlantis ve mu dünyaları gerçekten var olmuşlarsa ki kalıntıları var,ozaman uzayda yaşayan başka canlılarda vardır ve bizim atalarımız uzaydan bi raslantı sonucu bu dünyaya geldiyse ve insanın sürekli değişen,evrim geçiren bi canlı olduğunu varsayarsak, şu ana kadar inandığımız bütün bilgiler ve inançlar çürür.''
Bunları sölemişdi. Amerikadaki pramitlerin güneş sistemindeki gezegenlerin yerlerini saptamakta kullanıldığını biliyormuydunuz. Böle bi pramit inşa etmek için çok gelişmiş uzay teleskopları kullanmak gerekir veya uzaydan gelmiş olmak...
-
Sanırım meksikalı bir profösördü .. Ashtar isimli bi andromeda lı ile konuşmuştu andromedalı Ashtar profesöre dünyayı bekleyen tehlike ve savaşlardan bahsetmişti kendi ırklarınından dünya kökenli olduğunu savunmuştu vs. bu olay zamanında amerika ve avrupada büyük yankı bulmş.
-
müslüm orhan ferdi dinleyen uzaylı varmıdır acaba :) :D
-
Bilmemki varsa ne bu kadar Çekingenler O Yüzden Bilmiyorum, Gelsinler Görüşelim Akraba olalım yahu. :)
-
Ben...
-
metafiziksel olarak dünyadışı varlıklardan bahsediyorsan; onların varlığı veya yokluğunu bilemeyiz ama önemli değil çünkü hiçbir şekilde birbirimizi etkileyemeyiz. yani öyle cinle konuşmak, haber almak falan yalan işler.
uzaylıları diyorsan da; başka bir gezegende canlılar olduğunu düşünüyorum ama UFO'lara inanmıyorum.
-
Ufo lar zaten o dunyadisi canlilarin evreni fiziksel olarak gezmelerine yarayan arac(ucak).
-
Koca evren bilmem kaç trilyon ışık yılı çapında geçmiş ömrü şu kadar kalan ömrü bu kadar...
koca evrenin herhangi bir yerinde herhangi bir zaman bir "yaşam formu" gelişmiş olabilir ama ne zaman olmuştur ya da olacaktır bilimez... Belki de şu an için yalnızızdır...
-
Evrim her şartta kendini gösterir. Yalnız değilizdir muhakkak...