folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dunyadisi İletisim

Dunyadisi İletisim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Şimdi mürid kardeşlerim belki çok felsefik olacak ama, bilinen en küçük madde ne? Elektron mu? Nötron mu?! İşte her neyse, bunlar ne yapıyor, atomun etrafında dönüyor vs vs... Atomlar nasıl birbirine bağlanıyor? Hımmm, evet sizlerin düşündüğü gibi. Peki resmi biraz büyütelim. Ay ne yapıyor? Dünyanın etrafında dönüyor. Dünya? Güneş'in etrafında!!! Uzay denilen sonsuz karanlıkta böyle kaç sistem var?! Bir sürü!!! Belki bizde birilerinin elektron mikroskobu ile incelediği varlıklarız?!?!?

Sadece bir düşünce!!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

mxsimgr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ufo lar zaten o dunyadisi canlilarin evreni fiziksel olarak gezmelerine yarayan arac(ucak).
    hadi canım :D

benim o dediğimden kastetdiğim; uzaylılara inanıyorum ama dünyaya ziyaretler yaptıklarına inanmıyorum...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Kapo bunu yazdı:

Şimdi mürid kardeşlerim belki çok felsefik olacak ama, bilinen en küçük madde ne? Elektron mu? Nötron mu?! İşte her neyse, bunlar ne yapıyor, atomun etrafında dönüyor vs vs... Atomlar nasıl birbirine bağlanıyor? Hımmm, evet sizlerin düşündüğü gibi. Peki resmi biraz büyütelim. Ay ne yapıyor? Dünyanın etrafında dönüyor. Dünya? Güneş'in etrafında!!! Uzay denilen sonsuz karanlıkta böyle kaç sistem var?! Bir sürü!!! Belki bizde birilerinin elektron mikroskobu ile incelediği varlıklarız?!?!?

Sadece bir düşünce!!!

MIB izlemişsin sen:D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Varsalar bile eminim insanlardan daha geri kalmışlardır. Öyle uzay araçları falan yokturç Onun için dünyaya gelemezler. Uzayın bi köşesinde bizi bekliyorlar
Toplam Hit: 5290 Toplam Mesaj: 25