Dünyalar Savaşı ! - 3D
-
Yaklaşık 1 ay önce yaptığım ödüllü bi çalışma :D
tahribata yeni konusunu açıyorum :D

-
zorla yorum yaptırıyon mürid olmaz böyle hür olmalıyız :|
ama +rep emeğe saygı
-
ellerine sağlık ne deyim ödülü haketmiş sahiden :)
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
zorla yorum yaptırıyon mürid olmaz böyle hür olmalıyız :|
ama +rep emeğe saygı
zorlama yok yanlış anlaşılma var :D
@3Dxsolid
teşekkür ederim :) -
Hep merak etmişimdir.3D'ciler böyle şeyleri kağıt ve kalem ile çizebiliyormusunuz
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
Hep merak etmişimdir. 3D'ciler böyle şeyleri kağıt ve kalem ile çizebiliyormusunuz
doğruyu söylemek gerekirse , düz çizgi bile çizemiyorum :D -
bende tam tersine :D 5 yıl karakalem çizdim hobi olarak sergi vs. ama gel görki photoshopta adımı yazamam
-
olmuş bu.
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
Hep merak etmişimdir.3D'ciler böyle şeyleri kağıt ve kalem ile çizebiliyormusunuz
-----------------------------Çok rahat çizebiliyoruz dostum, biazzat odamda kendi kalmemimden çıkma kahramanla var.Facebookumda var herkes biliyo ama, 3d de iş daha çok hayal gücüne bakar.Çünkü kağıttaki gibi bir alanı bir çizdimmi bi daha dönüşü yok değildir.3d de istediğin gibi oynarsın.
-
Esconda bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Çok rahat çizebiliyoruz dostum, biazzat odamda kendi kalmemimden çıkma kahramanla var.Facebookumda var herkes biliyo ama, 3d de iş daha çok hayal gücüne bakar.Çünkü kağıttaki gibi bir alanı bir çizdimmi bi daha dönüşü yok değildir.3d de istediğin gibi oynarsın.
+ olarak benim çizememin nedeni mouseyi çok tutmaktan oluşan bi problem yüzünden :D -
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
DE5TROY3R bunu yazdı:
+ olarak benim çizememin nedeni mouseyi çok tutmaktan oluşan bi problem yüzünden :D
karpal tunnel ?