Dünyalar Savaşı ! - 3D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    cinema4d bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

DE5TROY3R bunu yazdı:

Hep merak etmişimdir.3D'ciler böyle şeyleri kağıt ve kalem ile çizebiliyormusunuz

Çok rahat çizebiliyoruz dostum, biazzat odamda kendi kalmemimden çıkma kahramanla var.Facebookumda var herkes biliyo ama, 3d de iş daha çok hayal gücüne bakar.Çünkü kağıttaki gibi bir alanı bir çizdimmi bi daha dönüşü yok değildir.3d de istediğin gibi oynarsın.

+ olarak benim çizememin nedeni mouseyi çok tutmaktan oluşan bi problem yüzünden :D

karpal tunnel ?
    Evt.

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gözümde kaldı şöyle çizimler yapmak hayal gücümde derin izler var ama dışa yansıtamıyorum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

senin yaptığını bilmesem cod ve türevi oyunlardan bir ss dir sanardım güzel bence

Toplam Hit: 2324 Toplam Mesaj: 14