Dünya"Nın 8. Harikası Yapay Ada
-
lan aga bu millet nekadar gerizekalı yaw
ellerindeki parayı harcamak için herşeyi yapıyolar -
bosuna dememısler
arap yagı bol buldumu ,kıcına basına surermıs -
helikopterle adanın tepesine işemek lazım :) güzel bir manzaraya karşı
-
bu eskisi simdi yenisi yapılıyo bunun 10 katı
-
millet açlıktan kırılıyo bunların yaptığına bak...
-
Bence güzel Yapmışlar adamlar zevklerini tatmin etmek iin yapıyorlar ama anlamadım şey o adanın üzerine sıra sıra dizilen şeyler ev mi yoksa arabamı onu çıkartamadım :)
-
küresel ısınma var deniz seviyesi yükselirse ben bu slak arapların yaptığı adanın üstünde yüzerim zuuhuhaaahaaa...
demekki arap yönetiminin topundaki akıl kedide yok o HAYVAN bile paylaşmayı biliyo ama bunlar öööööğrenememişleeeeeeeeerr
şaka şaka bunlar sadece paranın çokluğundan, olsa bende kendi adamı yaptırırdım akdenize ...
kıbrısa köprüü zuhaaaaa
kıbrısa DOLMUŞ kalkıyoo kalkıyoo :d:d:d -
:)Zaten yakın bir süre sonra petrol biteceği icin bunlar yapılıyor.Dünyanın en büyük mühendislik olayı bu aynı zamanda.Bu projede bilmem kac tane mühendis calısmıstı.Tsunami ve dev dalgalardan korunmak için yapılan dalgakıranlar adanın güvenliği sağlıyor ve bu ada şehrin en uygun ve güvenli yerine.Dalgakıranlarda en kötü olasılıklar hesaplanarak yapılmış.Şu an adada ki evler satılmaya başlandı.Bir çok zengin ve ünlü adada ev sahibi.Sonuçta bu projenin yapımında milyondolarlar harcandı ama getirisi yanında belki bu milyon dolarlar gülünc kalıcak.
-
o dünya haritasındaki ülkelerden 1 tanesinin arazisi 7 milyon dolar oda en ucuzu
-
gereksiz bu adamlaar gereksiz..ulan bu araplardaki para olsa ne makine toplarım hea :D
Toplam Hit: 4364 Toplam Mesaj: 26