folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünya"Nın 8. Harikası Yapay Ada

Dünya"Nın 8. Harikası Yapay Ada

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    palmiye adası yapılan yer bitti galiba orası bildiğim kadarıyla

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    abü bunnar para harcamak için yapmıyor bunu herifler 5 yılda kara fln geçerler o kadar aptal değiller; paranında mına gorlar o yerlerden.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    abi bizimde var.alın işte kastamonu açıklarında tamamen Türk ustalar tarafından yontularak oluşturulmuş adamız :)

http://www.ismufder.org/pic_display.asp?id=10

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Valla bilmiom ama bu araplar isi biliyor o sira sira uzanan yerler palmiyenın yaprakları ve şenzlonk vs koyulmak icin yapılmıs onde duran binada merkez olmali tahminimce bunların krallarının bir arabasını gordum internette saf gumusten yapılmis bir lincoln hesap edin siz gerisini ve bu kadar pislik bi milletirki bunlar sasirirsiniz ben bizzat deneyimlerime dayanarak vardım bu kanıya

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roque
    Roque's avatar
    Erkek
    uLean Adamlardaki Akıla Bak Adaya Para Harcanırmı Hiç Getirin Bize Verin A.q :))

Tutamayacağım SÖZLER Vermem, ADIMLARIMDA Kim Ne Der DİYE Düşünmem, BASİT Kişilerle POLEMİĞE Girmem, CESARETSİZLİĞİ Gururla ÖRTMEM, YALAN ve TAKTİKLERLE Uğraşmayın YEMEM, Güvenmedikçe SEVMEM ve SEVEMEM, Ağır GELİYORSA Bunlar FİRAR Serbesttir ÜSTELEMEM!!!
Toplam Hit: 4353 Toplam Mesaj: 26