Dünyanın "En Gelişmiş" Cahil Ülkesi
-
-
iyi de IL nufusunun yarisi gibisi musluman araptir... IL'yi iyi tanimak lazim...
eidt: youtup'taki video'da harita ulkeleri bulamamalarinin sebebi, amerika'da haritalar o sekilde olmamasi. gosterdikleri harita da amerika sag'da avrupa ortadadir. lakin amerika'da dunya haritasinda amerika kitasi ortada avrupa solda'dir. Milleti belki de ilk defa oyle harita gormustur:D:D ayrica U harfi ile baslayan ulke dedigin USA gelmemesinin sebebi de insanlarin Unites States of America dememeleridir, sadece United States denmektedir ki bu da kullanim acisindan "biz" anlamindadir. Yani gorundukleri kadar salak degillerdir, sadece dunyanin geri kalanindan haberleri yok:D
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------iyi de IL nufusunun yarisi gibisi musluman araptir... IL'yi iyi tanimak lazim...
-----------------------------israil müslümandır diyosun yani vay be.
-
edit: bizdede var böyle cahiller :) genel kurmay başkanına seçimlerde oy vermeyeceğini söyleyen salaklar çok :)
-
yahu videoyu izlemeden yorum yapmayın konu sadece israil değil.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------jerry bunu yazdı:
-----------------------------iyi de IL nufusunun yarisi gibisi musluman araptir... IL'yi iyi tanimak lazim...
-----------------------------Oyle bir sey dedim mi, iyi oku bir daha! Nufusunun cogu musluman araptir dedim, ayrica, IL'nin gectigi her haber'de veya olayda Judaizm kelimesi gecmez. Islam kelimesi gecer. Psikoloji'de bunun bir anlami vardir, ve bu sekilde soylenmesinin de bir anlami vardir ki gordugun gibi insanlar bunu soyluyor ama nedenini de aciklardim ama bosver, sen kendini akilli zannederken cahil kal:):)
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------Oyle bir sey dedim mi, iyi oku bir daha! Nufusunun cogu musluman araptir dedim, ayrica, IL'nin gectigi her haber'de veya olayda Judaizm kelimesi gecmez. Islam kelimesi gecer. Psikoloji'de bunun bir anlami vardir, ve bu sekilde soylenmesinin de bir anlami vardir ki gordugun gibi insanlar bunu soyluyor ama nedenini de aciklardim ama bosver, sen kendini akilli zannederken cahil kal:):)
-----------------------------ne muhalefet adamsın ya israil'in dini konusunda bile muhalefet oluyosun. ne diyeyim pes sen video'yu izlememişsin gelmiş bana artistlik yapıyosun bi de bana cahil diyosun asıl cahil sensin haberin yok.
-
sadece amerikada değil bütün dünya ülkelerinde böyle şahısların olduğu su götürmez bir gerçek.
israilin dininin müslüman olduğunu söyleyen videodaki adamdan sonra yukardaki aynı türde yapılan yorumları okuyunca bu lafın nekadar doğru olduğunu anlayabilirsiniz.
-
Bizim ülkemizde Mısır Piramitlerinin kaçırıldığı haberine inanan Tarih hocalarımız var :| Hatta bunu tarihi eser kaçakçılığı olarak görüyorlar... :S
-
bugün gazete de görmüştüm , mayınlar temizlenmesin ordan geçen aslanlar , filler var en azından onları engeller diyen gerizekalı bi ünlümüz varmış ama adını açıklamamışlar beyinsizin.Her yerde var demekki ama USA de daha çok olduğu aşikar.Büyük ihtimallede devlet politikasıdır orda çevir çevir ye kuzuyu.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------ne muhalefet adamsın ya israil'in dini konusunda bile muhalefet oluyosun. ne diyeyim pes sen video'yu izlememişsin gelmiş bana artistlik yapıyosun bi de bana cahil diyosun asıl cahil sensin haberin yok.
-----------------------------Muhalefet degilim, sadece olaylarin disaridan gozuktugu gibi olmadigini soyluyorum.
O insanlar, sorulan sorulara, cevap veriyor degil mi?
Dogru veya Yanlis bir cevap veriyorlar. Demek ki bir sekilde bir bilgileri var. Eger dogru bilgileri varsa ki olmadigi ortada, o zaman yanlis bilgilerini dogru sekilde algilamalarini saglayacak bir bilgi kirlenmesine maruz kalmislar. O kadar habersizler ki, yanlis bir bilgiyi bile dogru kabul ediyorlar, ve o kadar guzel birileri bunlara bu bilgiyi ogretiyor.
Hadi, cahil benim tamam, sana o sekilde bir seslenme yapmam yanlisti, ozur diliyorum.
Ama sana IL'nin dinin neden amerikalilar tarafindan Islam olarak algilandigini aciklayayim ki sen de aklinin bir tarafini daha kullanmaya basla. Bunun sebebi, IL'nin muslumanlari oldurdugunde tepki cekmemesi icindir. Insanlarin kafasinda kalan, Islam ulkesinin musluman oldurmesi seklinde algilanmasi... Daha net anlatirim ama gerek yok:)
Evet, simdi icinden ne alaka, sacmaliyor bu cocuk diyeceksin ama cevaplarin sacmaligi ortadayken, o cevaplari verenlerin mantiklarinin da normal calismasini bekleyemezsin:):)
Neyse, anlayan anlamistir ne demek istedigimi, hem de cooooooooooook iyi anlamistir.