Dünyanın "En Gelişmiş" Cahil Ülkesi
-
oha lan. düzmece olmasın bu video?
-
hmm öyle mi o zaman paris'te neden 10 tane Eiffel Kulesi olduğunu söylüyorlar. bunun da açıklaması var mı?
tamam insanlara böyle öğretmişler falan filan diyosun da baştan neden israil'in yarısı müslüman-arap falan diyodun. bana çevir kazı yanmasın numaraları yapma. hem neden amerikalıları savunuyosun ki. herkes yaptıklaırna bi kul buluyosun. türkiye'de de var cahillik ama bunlarınki kadar değil.
-
düzmece olması olabilir mi;?
-
Ben size bir amerikalının sahsen bana söylediğini yazayım,
"Bu kadar gerizekalının oldugu ülkemin bu kadar beşarılı ve gelişmiş olmasını anlayamıyorum ama kısaca insanların sadece yaptıkları işi iyi yaptıgını kabul edebilirim"
-
Cahil heryerde cahil yani bunun Turkiyesi amerikasi almanyasi yok ki.. amerikalilarin biraz daha geri kalmasinin sebebi televizyonda gordukleri ve duyduklari herseye inanmalari.
amerikanin bu kadar gelismis olmasi sadece amerikalilar sayesinde degil ki zaten.. Butun milletlerden adam var.. Yani hint fakiri diye tabir edilen bazi hintliler cok iyi yerlerdeler.. Sokakta gorsen hay senin sifatina sicayim diyecegin adamlar yuksek mevki sahibi adamlar.. amerikalilarin caliskani yokmu var olmaz mi.. Burda parani zamaninda verir ama it gibide calistirir.. Benim dilegim eger imkan ve firsatiniz olursa amerika veya diger ulkelere gidin gorun ortami yerinde gorun.. amerikada yasayan cogu Turk kardeslerimiz baska turkun gelmesini istemez.. Yani bende istemem egitimsiz cahil birisinin green kart cekilisinden kazanip gelmesini. Aci ama gercek suki bazen turk oldugumu soyleyemiyorum adam saf hanzo ne konusmasini ne oturmasini bilir ayarsizin teki.. Konudan saptik iyice.. icim dolmus yaw..
Kardeslerim lafin kisasi amerikalilarin bir bolumu cok cahil.. Dunyadan haberleri yok..
-
El-Kaide Nedir ?
Mason locasının bir kanadıdır kesinlikle dogru :D
-
İran diye avustralyayı gösteriyo aq :|