Dünyanın "En Gelişmiş" Cahil Ülkesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    oha lan. düzmece olmasın bu video?

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

hmm öyle mi o zaman paris'te neden 10 tane Eiffel Kulesi olduğunu söylüyorlar. bunun da açıklaması var mı?

tamam insanlara böyle öğretmişler falan filan diyosun da baştan neden israil'in yarısı müslüman-arap falan diyodun. bana çevir kazı yanmasın numaraları yapma. hem neden amerikalıları savunuyosun ki. herkes yaptıklaırna bi kul buluyosun. türkiye'de de var cahillik ama bunlarınki kadar değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    düzmece olması olabilir mi;?

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ben size bir amerikalının sahsen bana söylediğini yazayım,

"Bu kadar gerizekalının oldugu ülkemin bu kadar beşarılı ve gelişmiş olmasını anlayamıyorum ama kısaca insanların sadece yaptıkları işi iyi yaptıgını kabul edebilirim" 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Cahil heryerde cahil yani bunun Turkiyesi amerikasi almanyasi yok ki.. amerikalilarin biraz daha geri kalmasinin sebebi televizyonda gordukleri ve duyduklari herseye inanmalari.

amerikanin bu kadar gelismis olmasi sadece amerikalilar sayesinde degil ki zaten.. Butun milletlerden adam var.. Yani hint fakiri diye tabir edilen bazi hintliler cok iyi yerlerdeler.. Sokakta gorsen hay senin sifatina sicayim diyecegin adamlar yuksek mevki sahibi adamlar.. amerikalilarin caliskani yokmu var olmaz mi.. Burda parani zamaninda verir ama it gibide calistirir.. Benim dilegim eger imkan ve firsatiniz olursa amerika veya diger ulkelere gidin gorun ortami yerinde gorun.. amerikada yasayan cogu Turk kardeslerimiz baska turkun gelmesini istemez.. Yani bende istemem egitimsiz cahil birisinin green kart cekilisinden kazanip gelmesini. Aci ama gercek suki bazen turk oldugumu soyleyemiyorum adam saf hanzo ne konusmasini ne oturmasini bilir ayarsizin teki.. Konudan saptik iyice.. icim dolmus yaw..

Kardeslerim lafin kisasi amerikalilarin bir bolumu cok cahil.. Dunyadan haberleri yok.. 

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

El-Kaide Nedir ?

Mason locasının bir kanadıdır kesinlikle dogru :D 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    İran diye avustralyayı gösteriyo aq :|