folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dünyanın En Güçlü Orduları



Dünyanın En Güçlü Orduları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    United States America her bokta var.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    20. yüzyılda değiliz 21.yüzyıldayız.günümüz digital çağ ayını zamanda.Modern türk ordusu hikaye.ordumuzun topu tüfeği patentli.uçak motoru bile ülkemizde montajlanıyor.bu bilinenlere inanın yeterli.gördükleriniz önemli.surda bunlar şöyle diyorlar ama derseniz gerçeklerde sapabilir gugıllayın azıcık herşeyler ortada.dünyada askeri ve siyasi anlamda hala bir güç var oda Amerika Birleşik Devletleri.300 yıl önce siyasal ve ekonomik olarak Osmanlı İmparatorluğu gibi.Bugün küresel kriz mengene gibi sıkıyor dünyayı.Çin hala kalkınmaya devam ediyor ve elinde Amerika ve Japonya nın döviz rezervlerinden fazla doları var ama bunu dünya ya süremiyor.kanallar trafik New York Ve Londra ekonomistlerin dediği gibi paranın kabesi bu noktalar.bugün dünyanın en büyük silah üreticisi ve satıcısı Amerika.hava ve deniz kuvvetleri bakımından 2.dünya savaşından kısıtlı olan Almanya da en fazla silah patentine sahip ülkelerden biridir.Rusya eski silahlara sahip olsada hala konvansiyonel silahlar üretip denemektedir.bizim kendi savunma sanayiimiz şu an dışa bağımlı.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Bot arkadaştan ricam fazla yazının birini kaldırabilir mi yanlış anlaşılmasın biraderin eski makina çift enterla kilitlendi.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2009
    Erkek

    ToR5 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Savaşı konvansiyonel silahlarla hatta nükleer silahlarla kazanamazsınız.( Nükleer silahların kullanılma ihtimalinin düşüklüğünü belirtiyorum). Günümüzde hard power yerine soft power güçler kullanılıyor . Ama yine de askeri gücü da fazla küçümsememek lazım fakat kullanılma ihtimalleri az.

    Ancak modren dünya sisteminin ''tek kutuplu an'' dediğimiz 1990 ABD hegemonyasının bittiği bu günlerde ''çok kutupluluğa'' geçersek bu askeri kuvvetler ancak bölgesel küçük çatışmalar için kullanılabilir. Gelecek 100 yıl ben büyük devletler arası savaş çıkmayacağına dair size garanti verebilirim. Ancak Kuzey ülkelerin refah politikasını terketmeleri , Güney ülkelerinin olası bir isyanı veya kapitalizmin çökmesi bu teoriyi çürütebilir.


    -----------------------------

    Listede süngü sayısı yok.

    Nereden bilsin listeyi hazırlayan "ecnebiler" süngünün ne olduğunu.

    Zafer süngünün ucundadır !

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek

    Gecen sene bizzat genelkurmay başkanlığının sitesinde yazan yazıyı sölim. 

    "Türkiye A.B.D den sonra en fazla Savaş uçağına sahip olan ülkedir. Aynı zamanda gece hava harekatı yapabilen 5 ülkeden biridir."

    Aynen bu yazıyodu imla hataları hariç :))

    bunlar yalan dolan sırf kayseri anatamirde 1.000 e yakın tank var amk :)


    Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2015
    Erkek

    Tr nin Fırkateyn Saysı Yanlış 18 idi Bildiğim Kadarıyla TCG Zafer Diğerinin İsmini Unuttum Biri Daha Hurdaya Ayrıldı Ve 16 Kaldı 2 Tane Alacaklardı Ama Sonra İptal Olmuş Diye Dyudum Herhalde Yeni Yapılan Daha Doğrusu Yapılmakta Olan Heybeli Ada ve Sonrasında Yapılacak Olan Büyük Ada İçin İptal Oldu İyide Oldu Şerefsiz Abd Bize Sözde ucuza Satıyor Ama Parçayı Bizden Alacaksın Diyor Tersanede Usta 10 Liraya Yapıyorsa Bu Piçler Bize 50$ a Satıyor Yaşasın Milli Üretim :)

Toplam Hit: 7391 Toplam Mesaj: 57