Dünya‘Nın En İyi Gitaristi -Buckethead-
-
dünya'nın en iyi gitaristi Carlos Santana dır hadi bakalım :-)
-
Gunde 2 saat vaktimi ayirsaydim dunyanin en iyi gitaristi ben olurdum kesin.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Gunde 2 saat vaktimi ayirsaydim dunyanin en iyi gitaristi ben olurdum kesin.
-----------------------------:D:D ayirsaydimla olmuyor. olay zaten hem o 2 saatlik duzenli cali$mayi gunu gunune u$enmeden devam ettirmek hem de 2 saatte max. verim almak.
-
hep jam session gitaristi olmak istemişimdir.
-
napıo bu la :W beynimi sikti.resmen kapı gıcırtısı :W
-
TheWorm bunu yazdı:
napıo bu la :W beynimi sikti.resmen kapı gıcırtısı :W
-----------------------------:| Bende onu dicektim. Yaptığı şey müziğe benzemiyor kaldıki o tiple insana da hiç benzemiyo.
-
Tek kral Malmsteen.
-
neyin en iyisi bilmiyorumda ilk videodaki şey tam bi baş ağrısı.
-
Buckethead'i eleştirmek için "kapı gıcırtısı", "insana benzemiyor" dan daha fazlasına ihtiyacınız var.Einstein'ı eleştirirken adamın saçlarına bak götüm gibi demeye benziyor yaptığınız.Müziğin "M" siyle ilgilenmeyen adamlar kalkmış gitar tekniklerini yalayıp yutmuş adama 13 yaşında çocuk mantalitesinde yorumlar yapıyor.
-
sokoban bunu yazdı:
Buckethead'i eleştirmek için "kapı gıcırtısı", "insana benzemiyor" dan daha fazlasına ihtiyacınız var.Einstein'ı eleştirirken adamın saçlarına bak götüm gibi demeye benziyor yaptığınız.Müziğin "M" siyle ilgilenmeyen adamlar kalkmış gitar tekniklerini yalayıp yutmuş adama 13 yaşında çocuk mantalitesinde yorumlar yapıyor.
-----------------------------gitar teknitlerini yalayıp yutmuş olması,ilk videodaki gibi başımızı şişirmeyeceği anlamına da gelmez hocam.