Dünyanın En Sisman Kadını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Yav tamam insan fazla kilolu olur da.. dünyanın üçte birini yerken aklın nerdeydi ablacım sanki bir haftada mı aldın bu kadar kiloyu demezler mi   adama. Ben üzülemedim..

amerikada bu bir hastalik. Obezite. hastalik sebebinin %50'si genetik 

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Yav tamam insan fazla kilolu olur da.. dünyanın üçte birini yerken aklın nerdeydi ablacım sanki bir haftada mı aldın bu kadar kiloyu demezler mi   adama. Ben üzülemedim..

O yağlar yoktanmı var olacak vücutta 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

evet dogustan 765 lbs doguyor cocuk

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

300 küsür kiloya gelmeden aklı nerdeymiş yahu bunun

80-90 hatta 100kilolarda önlem alması lazımken :/

Allah yardım etsin ne diyelim şimdi

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

nasıl tuvalete çıkıyo la bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

normal yollardan bu kiloya gelmesi imkansız gibi birşey bence. bir hastalığı falan vardır ondan böyle olmuştur bence.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    PsychoDawn bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

''Bu masa 2 milim eğri'' mantığı ile bakıyorsunuz. Benim ablamın beyninde tümör var. Bu kitle için ''iyi huylu'' deniyor. Bu durum, ''kötü huylu'' olmasından çok daha sinir bozucu bir durum. Çünkü ''iyi huylu'' olarak nitelendirilen kitle, genellikle bazı nedenlerden dolayı alınamıyor. Alınamayan kitle ise zaman içinde periyodik olarak vücudun belli bölgelerinde normal dışı reaksiyonlara neden oluyor.

Ablamın sağ gözünde görme kaybı var, karaciğerde yağlanma, tiroidlerin yavaş çalışması sonucu fazla kilo, fazla kiloya bağlı anatomi bozuklukları, karaciğere bağlı kalsiyum eksiklikleri, dişlerin hassaslaşması vb. uzayıp giden bir liste çıkarılabilir.

Ablamın yaşam koçu gibiyiz. Normal bir insanın yemesi gerektiği kadar yiyor ancak, kilo veremiyor. Videodaki kadının da tiroidleri ile ilgili bir sorunu olduğu açık. Tek neden yeme alışkanlıkları değil.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı
    PsychoDawn bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

''Bu masa 2 milim eğri'' mantığı ile bakıyorsunuz. Benim ablamın beyninde tümör var. Bu kitle için ''iyi huylu'' deniyor. Bu durum, ''kötü huylu'' olmasından çok daha sinir bozucu bir durum. Çünkü ''iyi huylu'' olarak nitelendirilen kitle, genellikle bazı nedenlerden dolayı alınamıyor. Alınamayan kitle ise zaman içinde periyodik olarak vücudun belli bölgelerinde normal dışı reaksiyonlara neden oluyor.

Ablamın sağ gözünde görme kaybı var, karaciğerde yağlanma, tiroidlerin yavaş çalışması sonucu fazla kilo, fazla kiloya bağlı anatomi bozuklukları, karaciğere bağlı kalsiyum eksiklikleri, dişlerin hassaslaşması vb. uzayıp giden bir liste çıkarılabilir.

Ablamın yaşam koçu gibiyiz. Normal bir insanın yemesi gerektiği kadar yiyor ancak, kilo veremiyor. Videodaki kadının da tiroidleri ile ilgili bir sorunu olduğu açık. Tek neden yeme alışkanlıkları değil.

Hipofiz bezi adenomundan bahsediyorsan eğer aynısı bendede var. Bende ki şu an küçük olduğu için kontrol ettiriyorum her 3 ayda bir bazı kan tahlilleriyle. Allah kolaylık versin. Başına gelen bilir hocam. Hastanede ne zaman kontrol'e gitsem aynı dertten. Kiminin gözü gör kör olmuş, kiminin hormonel düzeni alt üst olmuştu. Kimisinin kini ameliyatla almışlar adama 3 yıldır hormonal her 28 günde bir hormonlarını düzenletmek için iğne bile oluyordu.

Hele ki endokrinoloji uzmanına gittiğim için DIYABET için gelenleride görüyordum. Bu kilo işi bazen cidden YAPISAL (hormonel, genetik) olabiliyor. Bir kız ile tanışmıştım. aşırı derecede kiloluydu. Sebebini öğrendiğimde şeker hastalığından kaynaklandığını söyledi. Şeker hastalığıda çok illet bişey. Kimini çok kilo aldırıor kimini incecik yapıyor. Kimini kör ediyor.

O yüzden ne kadar kilolu olursa olsun kadını yargılayamam. Bu kadar kilo alınabilmesinde elbette ki bilinçsizlik vardır ama belli ki metabolizmik bazı sıkıntılar çektiğide belli. Zira kızıda çok kilolu.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Obizetinin küçük bir miktarı genetik sebepli. Bunlar da çoğunlukla açlık/toklukla ilgili hormonları etkileyen genlerde. Yani sebebi ne olursa olsun, sadece yeterli miktarda yeyip, egzersiz yapıldığı sürece obezite engellenecektir. Bundan mütevellit; herhangi bir obeze gidip "dünyanın üçte ikisini yerken aklın nerdeydi" diye sorabilirsiniz.

krypt tarafından 29/Nis/14 09:44 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

O kiloya göre oldukça mobil ve hareketli.

Böyle kişilere kilo verdirmek çok kolay zaten destek vermeden kalkıp süpermarkete gidecek gücü yok. Yemek vermicen sadece su vericen koltuktan kalkacak kiloya inenene kadar kilo verecek

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 4242 Toplam Mesaj: 30